Lena Maria Klingvall

Lena Maria Klingvall

– sångerska, konstnär, författare & föreläsare –

Det var många som upptäckte Lena Maria Klingvall när hon var gäst i Här i ditt liv, med programledaren Ingvar Oldsberg i SVT hösten 2010.

Lena Maria är ny som föreläsare hos oss på SAJ och en person som många upptäckte och blev berörda av i programmet.

Lena Maria har gång på gång bevisat att det går att leva ett liv utan begränsningar trots ett gravt handikapp.

Våga drömma – föreläsning och bok
Nu finns chansen att boka en föreläsning – Våga drömma, som också är namnet på hennes bok, då hon berättar om sin resa och om sitt liv.

Lena Maria drömde aldrig om att bli elitidrottare, sångerska, konstnär, föreläsare eller författare. Hon ville bli växeltelefonist eller lastbilschaufför.
Född utan armar och med bara ett normalt ben ställdes hon och hennes föräldrar inför stora utmaningar. Men hon fick lära sig att ta vara på sina möjligheter och att jobba hårt och målmedvetet.

Jobbar i hela världen
Idag har hon hela världen som arbetsfält när hon sjunger och berättar om sitt liv och varje människas unika värde.
I sin bok Våga drömma får vi följa Lena Maria från den lilla gården på gränsen mellan Västergötland och Småland till de stora konserthusen i Asien och konventen i USA.

Lena Maria berättar i ord och bild om människorna, musiken och allt annat som gett henne energi att ta sig an livets alla utmaningar och att komma igenom motgångar med livsglädjen i behåll. Hon visar också några av sina egna akvareller och oljemålningar och berättar hur det kom sig att just hon blev mangafigur i Japan.

– Min önskan med den här boken är att den får väcka livslust. Alla människor har enorma möjligheter, trots de begränsningar vi lever med. Jag vill uppmuntra dig att ta vara på ditt liv och dina talanger. Pröva dina egna vingar, tänk stora tankar och våga drömma, säger Lena Maria.

Boka en föreläsning med Lena Maria: Kontakta oss på SAJ telefon 0500 – 42 86 02 eller via mail info@saj.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng