fbpx

 

Leif Mannerström

– stjärnkock, föreläsare & författare –

 

 

 

 

Ledare

v

Språkrör

Ödmjuk

” Alla ska få chansen 

Just nu är Leif Mannerström aktuell med sitt nya program, Leifs Restaurang i TV 4, där arbetslösa får chansen att arbeta på en restaurang.
– Alla ska få chansen, säger Leif som vi erbjuder som föreläsare (alltid ett samtal) och som gästkock samt en uppskattad boksignering.

– Att man kan få de här människorna, som i vissa fall aldrig haft ett jobb, att bli sådana fantastiska kockar på så här kort tid är helt fantastiskt, säger Leif Mannerström som kommit på idén och utvecklat den tillsammans med andra.

– Det är inga värstingar utan några har haft problem med att få arbete, några med droger och några har haft andra problem. Det har inneburit att de har haft det svårt att få jobb, säger Leif som garanterar att ett flertal kommer att få jobb efter programmet.

 

Rak och ödmjuk ledare

Leif Mannerström är matens Cassius Clay. Tung och rak på sak med släggartade uttryck. En sann ledare och ett språkrör med en rejäl portion ödmjukhet i bagaget.

Han är en sann ledare och entreprenör ut i fingerspetsarna och med ett hjärta lika stort som hans kropp, erbjuder han en bred repertoar med managementrecept a la Mannerström.

Leif introducerade det nya svenska köket i början av 1970-talet. Tillsammans med kockkollegan Crister Svantesson startade dom den banbrytande krogen Johanna i Göteborg. Med stjärnbestyckade Restaurang Sjömagasinet och även Restaurang Kometen som sin tidigare hemmabas. Leif är inte bara kockarnas kock (korad två gånger) utan även den tydligaste exponenten för mästerkocken som företagsledare och entreprenör.

Han är ständigt aktuell med nya kokböcker,  eget vin och nya TV-program i TV 4.

 

Samtal och workshops med matlagning och njutning

Leifs olika erbjudanden och koncept via SAJ är följande;

Smaken är livet
Smakens betydelse för livskvalitén, äldrevården kontra barnbespisning.

Min tid som kock
Från sjökock till restaurang Johanna, golfkrogen, respekten för gästen, kollegors betydelse, hyllningen till råvarorna, Sverige då och nu.

Livets Goda – samtal och prat om mat och dryck, njutningar i livet + matlagning.

Information: Kontakta Stefan Jonsson på SAJ för mer information, offert och bokning.

Kontakta Oss

8 + 8 =

0500 - 42 86 02

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng