fbpx

Lars JO Larsson

Lars JO Larsson

– föreläsare & utbildare –

Lars J O Larsson visar hur alla i en organisation påverkar varandra, och hur det blir till intern kultur. Den kulturen kommer att prägla hur vi samarbetar samtidigt som den också kommer att märkas av kunderna i vår om omvärld.

Vi kan förändra vår inställning. Alla kan lära. Och lära om.

Lars och visar vikten av att tjäna. Om vi tjänar en annan tjänar vi båda på det.

– Jag hjälper företag och organisationer genom att vässa pennan åt dem, så att de för fram sina värden så att det märks och känns. Tydlighet inåt, skarpa konturer utåt säger Lars.

Han har sedan början av 90-talet hjälpt framgång åt tusentals människor, de människor som utgör företag och organisationer.

Han visar hur vi samspelar med varandra och vad det gör som skapar det där klicket mellan människor. Eller tvärtom. Hur konflikter föds och göds.

Lars erfarenheter och arbetssätt

Lars delar med sig av 25 års erfarenhet av arbete med motivation, kommunikation, service och bemötande för näringsliv och offentlig förvaltning.

Lars har en passion att få organisationer att inte vilja bli hyfsat ok och halvbra, utan att vilja bli sjukt bra på det som de vill vara bäst på. Att våga bli kundernas val och konkurrenternas föredöme, att bli den som andra sneglar avundsjukt på.

Lars är en inspirerande, kraftfull och kunnig föreläsare som blandar halsbrytande humor med allvar.

– Jag har ett motto för hur jag vill alla ska ha det på jobbet, säger Lars. Man ska få det att kännas i luften, av det som sitter i väggarna. När alla tar ansvar för varandras bästa, ser jag till att blir rätt från mig så att det blir lätt för dig. Som vi arbetat tidigare, var kanske nödvändigt då, men är det inte längre. Vi kan alla lära. Och lära om.

Lars olika upplägg och erbjudande

Kortare föreläsningar på 1 – 3 timmar med inspiration och längre utbildningsdagar och processer för att förankra ett resultat.  Föreläsningarna är ofta för hela personalgruppen, dagarna för enheter eller avdelningar.

Lars föreläsningar

För ändring – att behålla drivet när allt förändras

Påverkar varandra till det bästa

Imponerande bemötande

Sluta sälj! Hjälp istället kunden att köpa! Konsultativ försäljning

Referensföretag


Lars har gedigen erfarenhet i detta rike. Nämn en bransch, nämn en statlig myndighet, nämn en kommun – Lars har varit där. På alla nivåer.

Språk


Svenska och engelska

Mer om Lars

Lars har en fil kand i masskommunikation, påverkan, språk och psykologi. Lars är en efterfrågad och mångsidig föreläsare; en pedagog som lär organisationer hur de hittar vägen från inspiration till resultat. Tidigare har han bland annat arbetat som lektor vid universiteten i Budapest och Zagreb.

Lars arbetar inom ett brett område kring frågor om organisation och kommunikation: förändringar, imponerande kundbemötande, retorik, svåra samtal, kris- och mediahantering, personlig effektivitet, konsultativt sälj- och förhandlingsteknik.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng