fbpx

Lars Classon

Lars Classon

Vill du leva innan du dör?

 

Ett ångestladdat samtal med ett lyckligt slut. Lars Classon, son till komikern Krister Classon (ena halvan av Stefan & Krister), har trots sin ringa ålder redan skrivit och regisserat ett 20-tal föreställningar. Han har arbetat på teatrar som Vallarnas friluftsteater i Falkenberg, Lisebergsteatern i Göteborg och Intiman i Stockholm. Runt femhundra tusen människor har sett hans föreställningar live, och runt sex miljoner har sett dem på TV. En raketkarriär, med målet att bli bäst i Sverige.

Drabbades av ångest
Men för ett antal år sedan drabbades Lars av svår ångest. Varför? En lyckad karriär, en fin familj och en härlig barndom. Efter ett otal besök hos psykiatriker, medicinering och en självinsikt har Lars tagit sig ur detta träsk.

Hur han gjorde och vad som krävs berättar han i denna föreläsning där det djupa allvaret blandas med hans komiska erfarenhet.

Längd: 45 – 60 minuter + dialog eller samtal.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng