fbpx

Krister Gäfvert

Krister Gäfvert

Perspektiv på Organiserad brottslighet

Krister Gäfverts föreläsningsupplägg utgår från egna erfarenheter vid arbete mot organiserad brottslighet, både som polis vid Rikskriminalpolisen samt som säkerhetskonsult vid ett privat säkerhetsföretag och har som målsättning att skapa ökad medvetenhet, kunskap och förståelse för nuläge och framtid inom området och därigenom reducera risk för personal och företag.

Exempel på Kristers föreläsningar och teman:

  • Perspektiv på Organiserad Brottslighet – nuläge och framtid
  • Personsäkerhet – att motverka och förebygga otrygghet på arbetet
  • Social Engineering (Social Manipulation) – skulle det kunna drabba dig?
  • Kriminellas infiltration i Näringslivet – hur och varför?
  • Bedrägerier – ett växande samhällsproblem!
  • Skräddarsytt – helt utefter behov och önskemål

Vem är Krister?
Krister är f.d. polis, men idag verksam inom privat säkerhet. Han har lång och gedigen erfarenhet från arbete med grov och organiserad brottslighet och har genom olika befattningar vid bl.a. Rikskriminalpolisen och Ekobrottsmyndigheten arbetat på både nationell- och internationell nivå, ofta som projektledare med inriktning mot att bygga upp och utveckla ny operativ metod samt som flitigt anlitad utbildare och föreläsare. 

Sagt om Krister:
Sagt om Krister efter föreläsningen ” Grov organiserad brottslighet och Social manipulation ” på SSF Stöldskyddsföreningen:

”Krister är en inspirerande föreläsare med hög trovärdighet inom sitt kompetensområde tack vare sin bakgrund. Han föreläser på ett strukturerat och lättsamt sätt vilket gör innehållet lättillgängligt och begripligt.”

Foto: Thom Estifanos Photography

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng