Klas Hallberg

Klas Hallberg

– föreläsare & författare –

Personlig effektivitet – ett föredrag om att få saker gjorda eller Personlig effektivitet – ett föredrag om att göra det som behövs och inte bara det som går att mäta. 

Så lyder rubriken på den föreläsning vi erbjuder med Klas som firar 20-års jubileum som professionell föreläsare i år. Med över två tusen föreläsningar i bagaget och orimligt höga betyg kan vi tryggt rekommendera Klas som föreläsare. Klas genomför extraordinära föreläsningar och han har en närmast unik förmåga att blanda humor och allvar.
Under de 20 år Klas har föreläst har han, enligt egen utsago, egentligen haft en och samma tes. Den tesen är:

 ”När en individ eller en organisation gör lite mer av det som är angeläget och lite mindre av allt det andra så skapas bättre resultat.”

Problemet är att det är lättare sagt än gjort att ta reda på vad som faktiskt är angeläget. Klas är mästare på att under en kort tid nå fram med sitt budskap och därmed inspirera både individer och hela organisationer att bestämma sig för att göra just det som är mer angeläget. När du hyr in Klas får du garanterat en energikick och en ögonöppnare samtidigt som gruppen har riktigt riktigt roligt.

Viktigast av allt: Klas skräddarsyr sin föreläsning utifrån er situation. Ingen föreläsning är den andra lik.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng