fbpx

Kjell Enhager

Kjell Enhager

– föreläsare & inspiratör –

– Vad är Skillnaden som gör skillnaden, säger Kjell Enhager som är en föreläsare och coach som verkligen gör skillnad.

Kjell inspirerar och ger ny energi
På ett lekfullt sätt, med mängder av vardagliga och humoristiska exempel, beskriver Kjell under sina föreläsningar hur du går till väga för att skapa tydliga målbilder för att motivera dig själv och andra. Återkommande teman är motivation, förändringsarbete, mental träning och personlig utveckling.

Den som upplevt (sett och hört) Kjell under en föreläsning kan vittna om vilken scenens man han är. Han utstrålar en sprudlande energi och engagemang och illustrerar sina tankar och lärdomar med livlig mimik. Det gör att du förmodligen inte lämnar salen bara några insikter rikare, utan också med ett par goda skratt.

– Alla är unika.  Om man tänker som alla andra, beter sig som alla andra och får resultat som alla andra… Då är man normal. Vem fasen vill vara normal, undrar Kjell Enhager som vi på SAJ samarbetar med sedan många år tillbaka.

Kjell föreläser och coachar
Kjell är coach till idrottsmän, militären, näringsliv och kultursektorn och en av Sveriges bästa föreläsare, inom bland annat motivation och ledarskap.

Han har bland annat arbetat med det framgångsrika svenska damlandslaget i golf, liksom med världsnamn inom golf, tennis, ridsport, skidor och äventyr. Inom näringslivet arbetar han med ledningsgrupper och medarbetare på ett hundratal företag och organisationer.

Föreläsningar
Skillnaden som gör skillnaden
Idag i förändringens tidevarv förändrar många extremt både i det yttre och inre.  Men gör det någon skillnad? På vilken nivå ska vi förändra? Var, när, vad, hur, varför, vem, och i vilket syfte ska vi förändra? Vad gör skillnaden?

– Jag arbetar med att säkerställa resultat och relationer i världsklass för individer och organisationer.
Det kanske inte går… men om det gick, vilken förändring skulle du göra om du visste att inte kunde misslyckas?

Kjell specialanpassar denna föreläsning beroende på vad ni som kund har för syfte och mål med föreläsningen.

Världsklass
– Som att vara en bit av alla andra men inte sig själv. För om man är sig själv då är man unik, och unik är du av definition, för det finns bara du som är du i hela världen – världsklass! Gäller detta för individer, förhållanden, företag, organisationer och nationer? Och på vilket sätt skapar man VÄRLDSKLASS specifikt? VÄRLDSKLASS i det man VILL, i det man GÖR, i det man ÄR?

Vad driver dig?
– I natt smidde jag tusen planer, men i morse gjorde jag som vanligt..!

Människor presterar mer när de vet vad som förväntas av dem. Många överträffar sig själva när det finns en utmaning. Alla växer när de involveras i processen. Men man får ingen förändring och motivation med mindre än att hela människan är med – både det yttre och det inre. När det sker uppstår förtrollning!! I sin nya föreläsning förädlar Kjell Enhager kunskapen om motivation och tar med oss på en resa genom fantasi, förståelse och förälskelse.

Piska, morot eller lust – om motivation i arbetslivet
* Inre motivation och yttre effektivitet.
* Hur bygger jag ett självförtroende – konkret?
* Hur får jag mig själv att göra det jag borde men inte gör?
* Vad händer när tankarna far åt ett håll och hjärtat åt ett annat? Hur får vi det åt samma håll?

Jag AB och Vi AB

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng