fbpx

Kelly Odell

,

– föreläsare & utbildare –

Prästen som blev affärsman! Kelly utbildade både som präst och ekonom kom till Sverige för 30 år sedan och gjorde en imponerande karriär som bland annat chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar.

Idag är Kelly en av Sveriges mest anlitade föreläsare och utbildare inom ledarskap, arbetsglädje och förändring.  Kelly är en återkommande föreläsare och utbildare på industri och tjänsteföretag, myndigheter, kommuner, sjukvård och högskolor över hela landet bla. Volvo, Regeringskansliet, SKF, H&M, LKAB, DHL, Swedbank, Handelsbanken, SEB mfl.
Hans gedigen erfarenhet och skarpa insikter i kombination med mycket humor och en härlig ödmjuk framtoning gör hans föreläsningar lika underhållande som de är tankeväckande.

Kelly som föreläsare
Hans föreläsningar är späckade med historier från verklighet och har kallats metaforensmästare av en uppdragsgivare för hans förmåga att använda praktiska exempel vardags exempel för att förtydliga komplexa sammanhang.  Allt detta levererar Kelly med enorm självdistans och rikligt med humor.

Kellys föreläsningar
Förändring – från floskler till framgång  – Seglar du med förändringens vind eller blåser du omkull?
Hur får du bestående förändring i verkligheten? Hur kan du höra till de som lyckas med sitt förändringsarbete?
Förändring är svårt och de flesta förändringsinitiativ missar målet.

I denna föreläsning lanserar Kelly – Tio Budord för Förändring,

Mänskligt Ledarskap
Kelly vänder upp och ner på många ”sanningar” och får ledarskapsteori att komma till liv med massor med exempel från hans eget arbetsliv.
I denna föreläsning presenterar Kelly sina – Tio Budord för Ledare (som kommer att ges ut som bok i en snar framtid). Han ger både praktiska tips och inspiration om hur vanliga mäniskor kan bli ovanligt bra ledare.

Arbetsglädje – I nöd och lust
Det är väl ingen hemlighet att många människor ser sitt arbete mer eller mindre som ett nödvändig ont.  Samtidigt visar forskning att de som upplever stimulans och även glädje i sitt arbete är lyckligare som mäniskor och väsentligt mer produktiva och kreativa i sitt arbete.  I denna föreläsning förmedlar Kelly många aha-upplevelser med mycket humor och visar på konkreta åtgärder som medarbetare kan ta för att mer ut av sitt arbete och kanske tom med mer utav livet!

Har fått flera utmärkelser
Kelly har fått flera utmärkelser för sina föreläsningar, bland annat som Decenniets Talare på Transfer, en ideell organisation som kostnadsfritt förmedlar föreläsare till gymnasieskolor.  Han har också utsetts av Veckans Affärer som en av Sveriges mäktigaste invandrare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng