fbpx

Kari Martens

Kari Martens

– Det är aldrig försent – Kari är ett levande exempel på att det går att komma tillbaka till livet.

Kari vet vad han talar om för att han satt fast förankrad i TV-soffan. När han ställde sig på vågen så visade den att han vägde 106 kilo och då tyckte hans fru Petra att det fick vara nog.

-Har du tittat dig själv i spegeln. Halsen är utanför öronen, sade Petra till Kari där han satt.

Kari reste sig ur soffan och letade upp ett par träningsskor och begav sig ut för att springa, men det gick inte. Kroppen sade ifrån och redan efter tio minuter fick han ge upp. En månad senare en söndagmorgon vaknade Kari av att han inte fick luft. Det blev akutfärd i ambulans till sjukhuset med en befarad hjärtinfart.

Då började Kari tänka och insåg att det var allvar.

– Jag ville se min son Oliwer växa upp så mitt mål blev att ändra livsstil, säger Kari, som menar att det gäller att hitta ett svar på frågan varför! Varför ska jag göra en förändring? För mig var min son och familj nummer ett och min stora motivation.

– Tack vare 100 genomförda Ironman distanser har jag lyckats hålla mig i form, trots en del både upp- och nergångar under resans gång, säger Kari.

Boka en föreläsning med Kari och bli inspirerad och motiverad att göra en förändring i tillvaron!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng