Jörgen Dyssvold

Jörgen Dyssvold

Jörgen Dyssvold är besatt av möten, vad som händer och kan hända när människor möts.

Efter många år som anställd på hotell och konferensanläggningar, som leverantör till möten och event, tog han 2010 steget och startade mötesbyrån Herr Omar där han idag jobbar som mötesdesigner.

Beslutet att bli entreprenör inom möten kom efter att ha insett att nyckeln till bättre möten låg i att förändra saker som låg utanför konferensanläggningarnas kontroll. I sin nya roll har Jörgen tillsammans med Herr Omar och andra allierade startat en revolution mot dåliga möten och producerar idag möten som andra gör tidningar och TV.

Jörgens föreläsningar och workshops
Meetfulness kulturworkshop, 2 timmar, där en grupp under ledning och efter en introduktion till Meetfulness gör en kartläggning av sin egen möteskultur och arbetar fram en uppdaterad mötespolicy.

Meetfulness idéworkshop, 2 timmar, där en grupp under ledning och efter en introduktion till mötesdesign arbetar fram syfte, koncept för och idéer på aktiviteter och medverkande till en planerad eller fiktiv konferens eller event.

Meetfulness presentationsworkshop, 2 timmar, där en grupp under ledning och efter en introduktion till Meetfulness steg för steg går igenom hur man planerar, förbereder sig för och genomför presentationer som skiljer ut sig från mängden.

Tinkathon idéworkshop, 1 timme, där en grupp under ledning och genom ett antal steg arbetar fram konkreta idéer baserat på en fråga eller utmaning, exempelvis på hur en produkt kan utvecklas eller en kampanj kan planeras.

Arbetets kontext, en 30–60 minuters föreläsning om hur miljö och kontext, bl a färger och ljud, kan påverka prestationen och utfallet av arbete och möten med så mycket som +/–50%.

Mer om Jörgen
Jörgen arbetade flera år som mötesexpert inom regeringskansliet med ansvar bl a för delar av Obamabesöket 2013 och har arrangerat flera världsrekordförsök. Men framför allt har han tiotals års erfarenhet av att ha planerat och producerat hundratals möten.

De samlade erfarenheterna av alla dessa möten har resulterat i Meetfulness – läran om möten som uppnår målen och är kul på vägen. Jörgen både föreläser om och leder workshops inom Meetfulness.

På fritiden är han en hängiven löpare som bl a springer lopp till förmån för människor på flykt och har flera andra ideella uppdrag, bland annat som styrelseordförande för TEDxStockholm.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng