fbpx

Jörgen Dyssvold

, ,

Boka en föreläsning, utbildning eller workshop med Jörgen Dyssvold och Madelene Lettman! 

 

Hybridrevolutionen
Fortsatt pandemi, vad händer med event och möten då?

På mindre än ett halvår digitaliserades möten i expressfart. Coronapandemin har nu drabbat oss i en tredje våg. Det som händer nu är att också event och större möten digitaliseras. Pandemiåret kommer att skapa bestående skillnader i människors vanor, beteenden och värderingar. Digitala alternativ kommer att bli både ett hygienkrav och en del av det nya normala.

Under 2021 kommer vi få se en hybridrevolution där event och möten designade för både fysiska och digitala deltagare blir det nya normala. Genom satellitevent kan flera mindre event digitalt också länkas samman till ett större. 

Jörgen och Madelene, som specialiserat sig på omvärldsbevakning, beskriver bakgrunden till hybridrevolutionen, vad hybrid- och satellitevent är, delar med sig av några tips på hur man lyckas med sina digitala- och hybridevent och några konkreta uppslag till nya typer av event och möten.

Du kommer också få smakprov på ytterligare några förändringar vi kommer få se i pandemins spår, speciellt utvalda delar ur deras trendrapport för 2021 och specialrapporten ”Event Post Corona”.

Konsten att skapa digitala möten som gör skillnad
– och är kul på vägen

Under pandemiåret har människor inte kunnat samlas fysiskt. Möten och annat har behövt arrangeras för och med deltagare på distans. Inledningsvis handlade det om att rent tekniskt kunna koppla upp sig mot varandra. Under vintern har fokus legat på att försöka förbättra ljud- och bildupplevelsen. I nästa steg kommer och behöver det handla om att göra passiva åskådare till aktiva deltagare.

För att åstadkomma det krävs en förståelse för hur människor, deras hjärnor och lärande fungerar. Genom olika tekniker, metoder och verktyg kan man öka engagemanget, interaktionen och deltagandet. Det ökar i sin tur chanserna för att mer av det mötet handlar om stannar kvar och gör skillnad både dagar och månader efter mötet eller konferensen.

Under denna skräddarsydda utbildning går Jörgen och Madelene igenom de stora skillnaderna mellan fysiska och digitala aktiviteter. De beskriver hur man konkret kan arbeta med innehåll, aktiviteter och interaktion som fungerar när deltagandet sker på distans, och hur man kan skapa en känsla av gemenskap i situationer där man inte kan ses fysiskt. Slutligen finns utrymme för diskussion där deltagarna får chans att lyfta sina egna frågor. 

Övriga upplägg på föreläsning och workshop:

Trenderna som sätter agendan för event, möten och besöksnäring de kommande åren
20 – 60 minuter där de presenterar ett urval av spaningar ur vår senaste trendrapport. De beskriver också några övergripande trender och ger tips till den som vill utveckla nya tjänster, produkter och affärsmodeller baserat på trenderna.

Workshop i affärsutveckling
2 timmar där de inleder med att gå igenom de viktigaste trenderna inom möten, event och besöksnäring att ha koll på, tillsammans med flera konkreta exempel på tjänster, produkter, erbjudanden, affärsmodeller och kampanjer som bygger på trenderna.

Deltagarna får sedan i mindre grupper och under deras ledning utveckla en egen tjänst, produkt eller affärsmodell som bygger på några av trenderna som presenterats.

Om Jörgen och Madelene

Jörgen Dyssvold är eventdesigner och mötesproducent med mer än 25 års erfarenhet av att planera och producera event och möten – allt ifrån världsrekordevent och VM till statsbesök och kongresser. Jörgen föreläser, utbildar, skriver om och leder regelbundet olika typer av möten, events, workshops och samtal.

Madelene Lettman är mötesproducent och produktionsledare med många års erfarenhet av att planera, producera och leda stora och små event och möten. Madelene tar nytta av sin erfarenhet inom service, ledarskap och HR när hon idag planerar event och möten på uppdrag av en handfull uppdragsgivare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng