fbpx

Jonas Hagström

Jonas Hagström

Säg “Nu kör vi” –  du vet aldrig vart det tar dig.
Letar ni efter en inspirerande och energigivande föreläsare?

Vill ni motivera era medarbetare att agera, hitta lösningar, våga ta risker eller kliva ur sina komfortzoner?

Vilken föreläsare kan göra allt det för din grupp? En framgångsrik idrottsman, musiker, entreprenör eller en helt vanlig kille som har gjort något annorlunda för att synliggöra den sociala integrationen för nyanlända?

Jonas Hagström ger dig alla dessa föreläsare i en person!

Ända sedan tioårsåldern, då han sålde godis och vallade skidor åt gästerna i sina föräldrars stuguthyrning i jämtländska fjällen, har Jonas hittat lösningar på problem – utan att tänka för länge på saken.
Han vägrar acceptera “det går inte” utan har istället anammat attityden att “någon måste få det att funka”, och det har gjort honom till en framgångsrik idrottsman, affärsman, musiker och varmhjärtad medmänniska.

Under sin karriär som professionell snowboardåkare tävlade han för svenska snowboardlandslaget runt om i hela världen. Som entreprenör har han grundat flera framgångsrika företag inom musik.
Han har uppträtt med Tomas Ledin och byggt upp en kör med nyanlända som sjöng i samband med Eurovision Song Contest 2016. Han har till och med lyckats få det allsvenska fotbollslaget Östersunds FK att utmana sig själva genom att sjunga och spela instrument i en musikgala för över 2 000 åskådare.

Jonas kommer att inspirera och ge energi med humor, ödmjukhet och, ja, kanske även en släng av hybris. Han kommer att underhålla er med sina egna erfarenheter av hur extremt bra, och ibland katastrofalt dåligt, det kan gå.
Er grupp kommer att få höra om resan med hans integrationskör “The Rockin’ Pots” och hur musiken hjälper nyanlända känna sig mer älskade, välkomna och delaktiga än många andra integrationsinitiativ. Ni kommer att sjunga.
Ni kommer att klappa.
Risken finns till och med att någon av er – där och då – kommer att säga “nu kör vi” till något nytt och oprövat.

Vad säger andra om Jonas?

Jonas Hagström imponerar stort.
Tomas Ledin, artist

Jag kan verkligen rekommendera Jonas Hagström – för att lyfta vilken föreläsningsdag som helst!
Frida Hager, Stockholms Universitet.

Få talare fångar mitt intresse och är inspirerande nog för att smitta av sin energi till andra som Jonas. Söker du inspiration samt energi, lyssna på Jonas.
Helene Kjellsdotter, Quality Hotels

Jonas Hagström du är ett jävla geni!! Så bra!!
Johanna Thofelt Adeprimo

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng