fbpx

Johan Strömwall

Johan Strömwall

Johan föreläser om hur man får energin att räcka till, om vad som han anser vara de viktigaste faktorerna i lagarbete och hur man skapar energi på jobbet.

Johan föreläser och drar paralleller mellan elitsport och arbetsliv, samt talar om hur man gör medarbetare bättre.

Han känner till hur det är inom idrotten för han har varit landslagsspelare i ishockey, coachat elitlag både i Sverige och utomlands. Han har blivit coachad av Conny Evensson, Curre Lundmark, Curt Lindström och andra hockeytränare.
Han vet hur viktig ledaren är och hur viktiga alla i laget är.Johan har även drivit olika företag, varit klubbdirektör för Luleå Hockey och är idag egen företagare.

Hur lägger du upp dina föreläsningar?

– Jag vill att de ska vara inspirerande, tankeväckande och energigivande, med mycket interaktivitet med åhörarna, säger Johan som lägger mycket tid och energi på att anpassa sin föreläsning till kundens behov.

Johans föreläsningar

Energi på jobbet Längd: 1-2 timmar

Helheten-Laget och Jaget Längd: 2-3 timmar

Ny idrottskarriär

Johan har kvalat in och tävlat på Ironman-VM på Hawaii, var 2014 snabbaste svensk 50+ på Ironman. Han föreläser om sin nya satsning och använder följande rubrik; Ironman Hawaii-myt och verklighet; erfarenheter, bilder och anekdoter från den häftiga Ironmanvärlden.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng