fbpx

Johan Plate och Sven-Göran Eriksson

, ,

Svennis och Johan bjuder in till – ett samtal om Ledarskap

De flesta som gillar att prestera är duktiga på att förbereda sig och träna. De är ofta lika bra, eller bättre, på att prestera / leverera. Men hur ofta reflekterar vi över det vi gjort? Och om vi väl reflekterar så är risken stor att det för snabbt blir en ny prestation. Låt oss samtala en stund med er om ledarskap och låt en fantastisk idrottsledarkarriär utgöra den fond mot vilken Du projicerar Ditt eget ledarskap!

Sven-Göran Eriksson har varit fotbollstränare i hela sitt yrkesverksamma liv. Med fantastiska framgångar som klubbtränare i sju olika länder och som förbundskapten för fyra nationer har han upplevt det mesta som ledare. Ligavinster, UEFA-cupvinster, Cupvinnarcupvinster samt deltagande i tre VM-turneringar 2002, 2006 och 2010.

Succéer har varvats med perioder av motgångar där hans ledarskap och synen på hur man bygger lag satts på prov.

Johan Plate är idrottslärare och mental coach. I den egenskapen har han på nära håll studerat hur framgångsrika prestationsmiljöer skapas och vidmakthålls. Johan har skrivit tretton böcker på temat prestationens psykologi och driver idag ett företag tillsammans med Thomas Fogdö som med hjälp av tillämpad idrottspsykologi hjälper högpresterare, individer och lag, att må bra och prestera väl.

BOKNING: Vi erbjuder ett skräddarsytt koncept!
Ett samtal om ledarskap – 10 – 15 deltagare
Ett samtal om ledarskap – 50 – 500 deltagare
Kontakta Stefan på SAJ för en offert och ett färdigt upplägg! Maila till stefan@saj.se eller ring 0705 – 177 046

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng