fbpx

Johan Norén

Johan Norén

Stressad. Så lyder Johan Noréns föreläsningsrubrik.

Nyfikenheten till det personliga ledarskapet och viljan av att göra skillnad har gjort att Johan nu jobbar som rådgivare till några av landets mest framstående organisationer och företagsledare. Och som föreläsare, en föreläsare som vet vad han talar om!

– Att öka ansvaret till det inre ledarskapet och skapa alternativa tankar och skapa en tydligare medvetenhet till sina styrkor skapar kraft och energi som får individer och grupper att växa, säger Johan som jobbar idag med såväl stora som små företag och organisationer inom både offentlig sektor och privat näringsliv och skräddarsyr er föreläsning efter er ledningsgrupps eller arbetsplats specifika behov.

Några av de ämnesområden som Johan arbetar och tar upp under sin föreläsning;

– Hur skapar vi en långtids friskskriven arbetsplats!
– Modigt, tydligt och modernt ledarskap skapar tillåtande klimat för återhämtning.
– Eget ansvar får andra att växa.
– Kraften i förändringsprocesser.
– Få en ökad produktivitet genom att prioritera och säga nej.
– Hur får vi organisationen att växa genom tydliga målsättningar.
– Hur växer vi som människor genom att vårda det friska?
– Vikten i att fatta kraftfulla beslut.

Föreläsningen – Stressad
I föreläsningen Stressad får du exempel, metoder, alternativa tankar och förhållningssätt för att du som privatperson samt i oavsett roll på din arbetsplats bättre ska kunna hantera stress och hur tidigt kan upptäcka signaler på obalans hos dig själv och dina medarbetare.

Hur?
Hur du genom aktiva val och beslut kan leva ett liv med mindre innehåll av stress och mer innehåll av lust samt motivation.
Hur och varför man blir sjuk av långvarig stress och hur kan man förhindra detta i tid samt hur kan man ta sig tillbaka till livet ifrån konsekvenserna av stressrelaterad ohälsa.

Johans mål med föreläsningen?
– Målsättningen är att du efter föreläsningen ska känna mindre press som skapar stress och en ökad motivation att hantera motgångar samt glädjen att anta dina egna utmaningar och känna dig stärkt i dig själv.

Johan utgår från egna erfarenheter
Johan har egen erfarenhet av att vara sjuk då han varit långtidssjukskriven p.g.a. stressrelaterad ohälsa med tillhörande utmattningssyndrom samt utmattningsdepression.

Efter att ha genomgått rehabilitering så har han fördjupat sina kunskaper inom coaching, ledarskap samt stress och intervjuat flera hundra företagsledare, ledningsgrupper inom olika branscher, yrkeskategorier och människor ifrån olika delar av samhället för att fördjupa sig i de bakomliggande faktorerna till stress och hur man kan jobba förebyggande för att bibehålla en hög produktivitet och långsiktig hållbar hälsa för sig själv och på arbetsplatser.

BOKA EN FÖRELÄSNING MED JOHAN!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng