Jenny Andersson

Jenny Andersson

– Jag vill att mina föreläsningar ska skapa energi och att var och en som lyssnar får med sig insikter, lust och möjligheter att utvecklas. Det i i sin tur leder till ökad glädje, säger Jenny.

Jenny arbetar med utveckling och hållbart ledarskap i förändring, både av sig själv och andra. Som föreläsare inspirerar Jenny kring attityder och mentala verktyg som skapar glädje, kraft och energi. Hon brinner för att hjälpa till att stärka och utveckla det personliga ledarskapet, teamen och företagarna. Och att hjälpa människor att skapa och förverkliga sina drömmar.

– Att leka med nya tankesätt och ha ett öppet sinne för att våga utforska och utmana sig själv för att växa i förändring är stärkande, säger Jenny.

Baserat på Jennys egna resa i livet där hon förverkligat många av sina drömmar vill hon gärna bidra till att hjälpa även andra att göra just så och leva det liv de verkligen vill leva.

Jennys föreläsningar

Rätt attityd i en föränderlig värld?
Många ger upp tanken på att det är möjligt att leva det liv man egentligen vill leva. Att när man väl valt en väg så är det så. Men tänk om det är på ett annat sätt? Tänk om livet istället är i ständig förändring och att man har rätt att välja om? Genom att skapa medvetna val och attityder stärker man sig själv och ökar glädjen i livet. Du kan välja nya vägar som skapar mer glädje och energi! Jenny bjuder på verktyg och egna erfarenheter för att bidra till mer glädje och energi i en allt mer föränderlig värld.

Personligt ledarskap här & nu
Genom att leda sig själv varje ögonblick i vardagen når man nya resultat. Personligt ledarskap stärker individer och organisationer och ökar glädjen i både livet och på jobbet. Och det börjar här och nu, med dig själv.

  • Om att skapa glädje och flow
  • Medvetande träning och närvaro här & nu
  • Kommunikation med dig själv och andra
  • Helhjärtade mål
  • Fokus och beslut
  • Balans i livet
  • Att hantera rädslor, stress och oro

Om Jenny
Jenny är coach och mindfulness instruktör, skribent och förändringsledare med lång erfarenhet inom affärslivet och personlig utveckling. 2007 sa hon upp sig ifrån ett jobb inom toppen av reklambranschen och valde att vidareutveckla sig. Hon har sedan dess drivit eget wellness företag i Thailand och driver även sitt eget konsult företag med fokus på hållbar utveckling med coaching och mindfulness som verktyg i förändring. Som ICF och NLP master coach hjälper Jenny till att utveckla individers och gruppers prestation och stimulerar till att nå sin fulla potential.

Sagt om Jenny;

Några citat från kunder som lyssnat på Jenny.

”Engagerad, kunnig och kompetent.”

”Känner oss delaktiga och viktiga. Bra övningar, situationer och tips som kommer hjälpa mig i livet.”

”Proffsig med med mer verklighetsförankrad erfarenhet, vilket är ett plus.”

”Komplett!”

”Varm, inkännande och kunnig.”

”Proffsig, lugn och varm.”

”Suverän, inga krångligheter.”

”Fått verktyg i vardagen som gör mig lugn, harmonisk, fokuserad och mindre stressad. Fler borde få gå och medvetengöra effekterna av dessa verktyg som mindfulness ger!”

”Inspirerande och kunnig.”

”Effektiv, varm och professionell.”

”Lärt mig att stanna upp och lyssna på mig själv, ger bättre underlag för att fatta beslut, sortera tankar och idéer på ett bättre sätt.”

Boka en föreläsning med Jenny!

Läs mer om Jenny!

Det sitter i väggarna

Mindfulness

 

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng