Jeanett Friswall

Jeanett Friswall

– Att leda, motivera och inspirera dig själv och andra. Vägen till framgång är sällan spikrak. Vi kommer alla att uppleva hinder och motgångar som kan få oss att ge upp, säger Jeanette Friswall ny föreläsare i vårt nätverk.

– För att lyckas behöver du kunskaper, verktyg och insikter främst om dig själv men även om andra människor. All förändring börjar inifrån, så om du kan få ditt hjärta och din hjärna att samarbeta, så har du ett enastående redskap för framgång.
– Genom att börja se på dig själv och andra med positiva, kärleksfulla ögon kan du lättare förverkliga dina drömmar och uppnå dina mål. Denna erfarenhet gör att du effektivare kan leda, motivera och inspirera andra. För du vet ju
säkert att du kan inte leda någon annan längre, än du själv har kommit.
– Därför är det viktigt att du satsar på dig själv, utvecklar dig själv och tror på dig själv. Denna föreläsning visar hur du enkelt kan göra det och vilka fantastiska resultat det kan att leda till!

Ytterligare föreläsningar;

– Det kärleksfulla ledarskapet eller Att se på världen och dig själv med kärleksfulla ögon.

– Ledarskap, kommunikation och utveckling.

– Programmera din hjärna för kärlek, lycka och framgång!

– Boosta din inre styrka!

– Konsten att lyckas bli ditt bästa jag!

Jeanett har i drygt trettio år! ägnat sig åt att leda, motivera och inspirera andra att lyckas som coach, pedagog och föreläsare. Hon har hållit hundratals föreläsningar/utbildningar för 10 000-tals deltagare inom olika yrkeskategorier i hela Sverige. Hennes kunskap och metoder är lätta att ta till sig och framförs med humor, värme och engagemang.

Om Jeanette
Jeanett har i drygt trettio år! ägnat sig åt att leda, motivera och inspirera andra att lyckas som coach, pedagog och föreläsare. Sedan 1997 driver hon ett företag, som fokuserar på kompetens- och ledarskapsutveckling. Hon! har hållit hundratals föreläsningar/utbildningar!för 10 000-tals deltagare inom olika yrkeskategorier
i hela Sverige.

Jeanett brinner för att sporra människor att utvecklas och har som motto att: – Alla kan lyckas!

Hon vet också att alla behöver stöd och uppmuntran, därför genomsyras hennes föreläsningar och utbildningar av detta. När man lyssnar på Jeanett får man också praktiska verktyg och kunskaper, som man kan börja använda direkt. Det blir både många skratt, tid till eftertanke och nya insikter. Hennes kunskap och metoder är lätta att ta till sig och framförs med humor, värme och engagemang!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng