fbpx

Har ni kul på jobbet? Om inte så kan ni få det om ni bokar Jans föreläsning – Kul på jobbet!

 

– Det finns inga dumma frågor, säger Jan Bylund en av våra populära föreläsare och moderatorer. Jan vet för han har vågat ställa dem själv och han har uppmanat många att göra på samma sätt.

Jan kan bokas både som moderator och föreläsare. Han är alltid bekväm och du som kund kan också känna din bekväm om ni väljer Jan, som gärna är delaktig i upplägget för arrangemanget.

Jan var en efterfrågad ståuppkomiker, när han bad oss om ett annat upplägg så han slapp jobba kvällar och helger. Han vill bli föreläsare och vi skapade tillsammans hans föreläsning ”Kul på jobbet”, som varit en stor succé.
För en del är han kanske mest känd från TV-program som ”Släng dig i brunnen”, ”Söndagsöppet” och ”Bingolotto”.

Med en utbildningsbakgrund inom bl.a. media och copywriting liksom en tidigare karriär som redaktör passar Jan Bylund bra som moderator. I denna roll är han alltid lättsam men med ett mål och mening som han och du som klient kommit överens om.

Oavsett om ni är ute efter inspiration, motivation eller sann arbetsglädje kan Jan bidra. Som föreläsare eller som moderator eller samtals- eller debattledare. Ett säkert kort på det lilla eller stora mötet, konferensen eller eventet.

Boka Jan och ni får en säker leverans, det kan ni lita på!

Färdigheter

, , , , ,

Upplagt på

25 januari, 2018

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng