Caroline Larsson

Caroline Larsson

Så skapar du engagemang och arbetsglädje – en föreläsning av Caroline Larsson om att skapa det liv du vill leva.

Inspirerande föreläsningar: Caroline Larsson överlevde och föreläser om sitt nya liv!

Caroline – Årets genombrott som Föreläsare 2016. Caroline tilldelas SAJ:s utmärkelse 2016 och så här lyder motiveringen;
Caroline Larsson har en naturlig fallenhet att möta en publik, få fram sitt budskap och att inspirera människor i sin vardag. Vi har mött många föreläsare under våra dryga 23 år i branschen, men sällan en sådan naturbegåvning som Caroline.
Hon har en säregen förmåga att få människor att lyssna och ta till sig hennes budskap. Hennes blotta närvaro på scenen gör att hon skapar en speciell energi i rummet.
Carolines strävan att ständigt utvecklas gör att hon är vårt val och att vi ser henne som en mycket viktig föreläsare idag och i framtiden.

Caroline insåg att hon behövde tro på sig själv
När Caroline för första gången hoppade upp ur sjukhussängen på ett ben efter en omtumlande amputation hade hon dåligt med energi. Som golfproffs och levnadsglad tjej ville Caroline fortsätta leva och insåg väldigt snart att hon behövde kämpa och tro på sig själv.
Insikten om de möjligheter som fanns kvar trots amputation och cancer var det som var avgörande för att hon skulle kunna lyfta sig själv ur sjukhussängen, använda sig utav samarbetet på sjukhuset för att fylla på arbetsglädje och få engagemang till att leva vidare.
Den mentala inställningen avgjorde målet om att ta sig tillbaka, inte bara till livet utan till en proffskarriär inom golf.
Två och en halv månad efter operationen spelade Caroline sin första golftävling på ett ben, SM i elitserien.

Carolines föreläsning handlar om mental inställning, att hitta inre styrka och att möta rädsla för att våga göra det du drömmer om. Hon förmedlar inte bara livskraft och arbetsglädje utan även användbara perspektiv som kan ligga till
grund för vilka strategier du väljer för att motivera dig själv.

– Jag är övertygad om att verklig glädje kommer från att skapa det liv du vill leva – istället för att leva det liv som alla förväntar sig att du ska leva, säger Caroline.

Sammantaget handlar det om att Go Pro, på alla områden i livet. Vad är det som gör att du kan kliva upp till nästa nivå i din utveckling, eller vad skulle det betyda om din organisation tar nästa steg tillsammans?
Föreläsningen skräddarsys till behov och målgrupp och kan göras både på

Språk: Svenska &  Engelska.

Inspirerande föreläsningar – Caroline Larsson tar bland annat upp följande under sina föreläsningar;

• Hantera utmaningar sympatiskt
• Att må bra & att vara din inre ledare
• Bygga självkänsla och att lita på dig själv
• Att gå från dröm till handling
• Mental träning, ”att inventera inåt för att fungera bra utåt”
• Om möjligheter och att skapa dina egna förutsättningar
• Arbetsglädje – tillsammans kan vi skapa möjligheter!

Mer om Caroline Larsson;

Caroline har sedan 2011 föreläst för hundratals företag och organisationer i Sverige och tog 2015 steget ut och började föreläsa runt om i världen. Därefter har hon föreläst från bland annat i djungeln i Costa Rica till St Andrews i Skottland för några av världens största företag.

Caroline Larsson är en uppskattad föreläsare som anlitas flitigt för att höja arbetsglädje, ge perspektiv och om att våga utmana sig själv till att Go Pro. Med en bakgrundsom golfproffs använder hon erfarenheter som att lyfta sig själv till nästa nivå, att sätta mål som motiverar och som håller engagemang och arbetsglädje över tid.

Är du på jakt efter inspirerande föreläsningar har du hittat rätt!

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng