fbpx

Ida Hult

Ida Hult

Hur ser våra beteendemönster ut, egentligen? Det är Ida som ställer frågan. Hon är utbildad etnolog och har det mänskliga beteendet som utgångspunkt i sin föreläsning.

Med etnografiska studier som grund talar hon om samhällstrender, beteendeförändringar och livsstilsval. Idas föreläsning är strikt forskningsbaserad, men presenterad på ett inspirerande sätt.

Idas föreläsning – Hur ser våra beteendemönster ut, egentligen?, handlar om att människors vardag och beteendemönster. Hon beskriver hur människans beteenden tidigare har sett ut och jämför dem med nutidsmänniskans. Hon talar även om de trender man ser i dagsläget och ger ett intressant perspektiv på hur våra beteenden och värderingar kommer att se ut i framtiden. Genom att förstå folks beteenden och beteendemönster kan företag förstå kundernas behov bättre och göra bättre marknadsanalyser. Ida vill i sin föreläsning visa på att kombinationen etnologi och trendanalys kan skapa verktyg för att ta fram nya produkter, budskap och arbetsredskap.

I sin föreläsning inspirerar hon på oss med spännande trendspaningar och framtidsscenarion, vilka sträcker sig över flera områden och branscher. Hennes föreläsningar är insiktsfulla, roliga, inspirerande och fascinerande. Ida utbildar, leder workshops och tar också moderatorsuppdrag.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng