fbpx

Frida Persson

Frida Persson

– Genom att leda medvetet utifrån dina värderingar, kan du ta ditt ledarskap till en helt annan nivå!

 

Säger Frida Persson som sedan 2013 arbetat i olika former inom den internationella organisationen Futebol dá força (Fotboll ger styrka).
De engagerar, utbildar och stöttar ideella ledare och fotbollstränare runt om i världen så att de kan skapa trygga mötesplatser där de stärker tjejers självkänsla och kapacitet att nå sin fulla potential. Idag arbetar de i 25 länder, på plats och online, med tusentals aktiva ledare som varje vecka stärker över 18 000 tjejer.

Frida leder idag verksamheten i Sverige och Futebol dá forças expansion i Europa, Nordamerika och Oceanien, och har lång erfarenhet av att utveckla och leda team med ett värdebaserat ledarskap.
Med grund i Futebol dá forças ledarskapsfilosofi och metoder, är Frida en uppskattad föreläsare.

Föreläsningar och workshops
Genom sina föreläsningar och workshops hjälper hon både näringslivet och idrotten att ta tillvara på mångfaldens fördelar för att utveckla team och deras strategiska mål.
Alla intäkter från uppdrag finansierar Futebol dá forças ideella verksamhet.

– Vi på SAJ tar hand om förfrågningar och bokningar av Frida Persson och den internationella organisationen Futebol dá força’s grundare och VD Cecilia Safaee och Frida Persson, säger Stefan Jonsson på SAJ.

Läs mer om Cecilia här; https://saj.se/project/forelsare-inspiration-cecilia-safaae/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng