Frida Lundh

Frida Lundh

Få förändring att HÄNDA och människor att HÅLLA
– nycklar till digital transformation. Så lyder Frida Lundhs föreläsningsrubrik.

Om Frida
Frida har under sina dryga femton år i mediebranschen agerat förändringledare och inspiratör kring digital transformation, i allt från små forum så som ledningsgrupper/team till att tala inför 800 personer på China-teatern.

Hon har arbetat både som försäljningsdirektör, byrå-vd samt haft styrelseuppdrag för t ex hitta.se och branschorganisationen för digital marknadskommunikation – IAB (Interactive Advertising Bureau).

Som person har Frida mycket energi och beskrivs framför allt som inspirerande, modig och närvarande.

Fridas föreläsning
Under rubriken ”Få förändring att HÄNDA och människor att HÅLLA – nycklar till digital transformation” delar Frida på ett generöst och personligt sätt med sig av sina erfarenheter av digital transformation. Under Fridas föreläsningar och workshops får ni ta del av hennes tankar kring framgångsfaktorer, såväl som fallgropar.
Eller som Frida själv säger:
– Jag vill ge perspektiv och självförtroende till de förändringsresor som nu, obönhörligen, sker inom så många organisationer och företag i digitaliseringens kölvatten. Det är med stor tilltro till att driva inkluderande förändringsresor med både hjärna och hjärta som jag tar mig an ämnet.

“Mediebranschen var, pådriven av globala aktörer så som Facebook och Google, en av de första branscherna att genomgå digital transformation. Under den här resan har Frida varit en central person i branschen och hon har byggt en gedigen erfarenhet kring att vågat utmana den konventionella affären”.
DANIEL WEILAR
Styrelse-ordförande IAB (Interactive Advertising Bureau)

“Att samarbeta med Frida har varit både roligt och givande. Med mycket positiv energi och klokskap har hon varit med och bidragit till att göra Women for Leaders Premium Leadership Program till en succé!”

JEANNA RUTERHILL & EVA EKEDAHL
Women for leaders/Karriärpodden

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng