Fredrik Torberger

Fredrik Torberger

– föreläsare, organisationsledare & desillusionist –

– Ju bättre vi är på att se verkligheten som den är, desto bättre förutsättningar har vi att åstadkomma det som är viktigt för oss. Jag brinner för att hjälpa människor att upptäcka sina illusioner och återupptäcka den livsvisdom de redan bär på, säger Fredrik, som är en ny föreläsare hos SAJ.

Oavsett om vi strävar efter personlig lycka, produktiva samarbeten eller ett autentiskt ledarskap krävs en fundamental förståelse för hur människor fungerar. Fredrik tar med publiken in i en energisk och engagerande studie av sig själv och andra. Resultatet är en förstärkt lust till att leda sitt eget liv, mer ansvarstagande och med en sund integritet.

– Genom skapa ett tryggt rum bjuder jag in publiken att se och kärleksfullt skratta åt sig själva. Då vågar vi upptäcka illusionerna och kan göra verkligt medvetna livsval som tar oss dit vi egentligen vill, berättar Fredrik som verkar som coach och organisationsledare.

Resonemangen hämtas från positiv psykologi och kognitiv neurovetenskap såväl som buddism och Fredriks egna erfarenhet från ledarskap, alltihop förpackat i en unik form av stark kommunikation.

Idag är Fredrik ordförande för Nykterhetsrörelsens scoutförbund och har nominerats till HM Konungens ledarskapsstipendium för sitt ledarskap inom den ideella sektorn. Fredrik har också utvecklat en egen talkshow som kan bokas som ett företagsevent.

Fredriks föreläsningar

Mäktiga medarbetare

Alla vet det, men få talar om det: att vara anställd är att ha bytt lite av sin frihet mot tryggheten att regelbundet få pengar. Men inom denna maktobalans finns möjligheten att hitta fram till ett motiverat medarbetarskap. I föredraget Mäktiga Medarbetare utforskar Fredrik och publiken all den makt som vi som medarbetare trots allt har, om vi bara kan få syn på den och förkasta illusionerna vi bär på. Att vara en mäktig medarbetare är att ha en skön känsla för jobbet, att vara motiverad och verksam med integritet. Ett gott liv för medarbetaren, gott resultat för organisationen.

Hållbart ledarskap

Att ha rollen som chef är något av det mest utmanande vi kan åta oss. Ett visst mått av ensamhet kommer med uppdraget, men när vi leder på våra egna villkor finns ändå orken att hantera de tuffa frågorna. Under Hållbart Ledarskap berättar Fredrik om tusenåriga och moderna resonemang som kan sätta ledarskapet i ett nytt, mer hållbart ljus.

Ett steg till med Fredrik

Fredrik följer gärna upp föredrag med workshop och längre processledning. Målet är att skapa hållbara och involverande organisationer med meningsfulla mål. Ledarskap, medarbetarskap och strategiutveckling är Fredriks huvudområden, med specialistkompetens inom ideella organisationer.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng