fbpx

Fredrik Lööf

,

– föreläsare, entreprenör & OS-hjälte –

Vad sägs om OS-guldmedaljören och seglaren Fredrik Lööf som föreläsare och inspiratör vid nästa möte, konferens eller event? Eller ett unikt seglingsevent med Fredrik ombord och som föreläsare?

Nu finns chansen att boka en föreläsning och/eller ett seglingsevent med en av världens bästa seglare genom tiderna.

Det var i Fredriks sjätte OS i London i somras som han äntligen fick stiga upp högst upp på prispallen tillsammans med sin kollega Max Salminen. Guldet bärgades i den sista seglingen och med minsta tänkbara marginal. Det var hans tredje OS-medalj, brons i både OS i Peking 2008 och Sydney 2000).

– Jag satsar vidare på seglingen, där det alltid finns en massa att lära och utveckla, säger Fredrik som just nu förbereder sig inför nästa Americas cup.

Började sin karriär i Vänern
Fredrik som är född 1969 i Kristinehamn har ägnat hela sitt liv åt segling och han fick sin första båt, en optimistjolle i trä som treåring av sin pappa.

Inom kort kommer det mer information om Fredrik.

Bokning & Information: Kontakta Stefan Jonsson på SAJ, telefon 0705 – 17 70 46 eller via e-post stefan@saj.se

Foton: Fredrik Lööf (c)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng