Cecilia Andrén Nyström

Cecilia Andrén Nyström

Cecilia är grundare och VD för den internationella organisationen Futebol dá força (FDF) som stärker tjejers rättigheter och möjligheter genom fotboll. Blott 19 år gammal åkte Cecilia till ett av världens fattigaste länder, Mocambique och började träna ett fotbollslag.

Det blev startskottet till organisationen som idag utbildar och handleder över 500 ledare som coachar över 6 000 tjejer runt om i världen, samtidigt som de förändrar strukturer i samhället som idag begränsar tjejer från att nå sin fulla potential.

Vi erbjuder föreläsningar, workshops och utbildningar med Cecilia!

Cecilia inspirerar med sina tankar om ledarskap och förändringsledning och visar med sin historia hur det är möjligt att leda förändring. Cecilia ger dig inte bara inspiration, utan ser också till att du kan omvandla inspirationen till handling. Hon ger dig helt enkelt förståelse för hur du kan göra stor skillnad precis där du är – och hur enkelt det faktiskt kan vara att
förändra världen. Cecilias drivkraft smittar av sig, och lämnar ingen oberörd.

Utsedd till Årets Peppare 2017 på Idrottsgalan
Cecilia är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och har vunnit flera priser och utmärkelser för sitt arbete, som nu senast på Idrottsgalan 2017 då hon tog emot priset Årets Peppare från Prins Daniel.
Övriga utmärkelser inkluderar bl.a. Women Shape the World Award 2016, Innovation in Action One Wish Award 2015, H.M. Konungens stipendium och Kompassrosen.

Föreläsningar & workshops
Vill du bli inspirerad? Och vill du faktiskt göra något av inspirationen? Cecilia föreläser och leder workshops om inkluderande värdebaserat ledarskap, jämställdhet, mångfald och social jämlikhet – och hur du kan leda förändring.
Cecilia inspirerar – och ger dig handlingskraft och verktyg för att kunna omvandla din inspiration och kunskap i praktiken!

Cecilias tre föreläsningar
Att förändra världenmed en klackspark (inspirationsföreläsning)
Vi är inte framtidens ledare, vi leder nu!  
Att leda förändring – från fotbollsplanen till styrelserum

Ledarskapsutbildning
Efter fem framgångsrika år av att leda global förändring, utbildar Futebol dá força ledare inom privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.
Ledarskapsutbildningen grundar sig i FDF:s metoder för inkluderande ledarskap, mänskliga rättigheter i praktiken och den senaste forskningen inom neurovetenskap och socialpsykologi.

Utbildning i Värdebaserat ledarskap med Futebol dá forca (BOKA NU! Begränsat antal platser!)

Måndag 8 maj – Tisdag 9 maj 2017 kl 9.00 – 15.00
Göteborg (Centralt, lokal ej fastställd)

Måndag 4 september – Tisdag 5 september 2017 kl 9.00 – 15.00
Ekskäret Klustret, Mäster Samuelsgatan 36, Stockholm

Utbildning i Värdebaserat ledarskap för dagens och framtidens ledare grundad i inkludering, mänskliga rättigheter och neurovetenskap.
Med bakgrund från sitt globala förändringsarbete utbildar Futebol dá força ledare i privat, offentlig och ideell sektor i värdebaserat och inkluderande ledarskap.
Utbildningen grundar sig i FDF:s prisade ledarskapsmetod, samt det senaste från neurovetenskap och socialpsykologi med mänskliga rättigheter som utgångspunkt.

Som deltagare får du större förståelse och insikt i vilka värderingar du har i ditt ledarskap. Du får konkreta verktyg för hur ditt ledarskap kan bli mer inkluderande, och hur du aktivt och konstruktivt kan påverka och stärka de du leder och din omvärld. Utbildningen ger dig verktyg för att leda utifrån dina värderingar, hur du kan leda situationsanpassat och hantera gruppdynamik, hur du som ledare kan stärka dem du leder, och arbeta inkluderande för att främja mångfald och jämställdhet. Utbildningen är interaktiv, utmanande och ger både teoretiska och praktiska verktyg så att du som deltagare kan praktisera din nya kunskap direkt när du lämnar utbildningen.

Utbildare (Göteborg): Cecilia Andrén Nyström och Frida Persson

Utbildare (Stockholm): Cecilia Andrén Nyström

Pris (Göteborg): 7 870:- inkl. moms, lunch & fika.

Pris (Stockholm): 7 870:- inkl. moms, lunch & fika.
Bokning: Ange SAJ vid bokning. Kontakta Stefan Jonsson, SAJ, 0705 – 177 046, stefan@saj.se

Som deltagare får du;
– Insikt i och förståelse för dina värderingar och hur de påverkar ditt ledarskap och människorna du leder!
– Lära dig praktiska metoder och verktyg så att du kan använda ditt ledarskap för att stärka och inkludera alla du leder!
– Lära dig att leda team med stor mångfald till framgång!
– Lära dig att ha tillit till ditt ledarskap och låta din tillit vägleda ditt Ledarskap!
– Lära dig praktiska metoder och verktyg för inkluderande ledarskap som främjar jämställdhet, mångfald och social jämlikhet!

Målet är att du ska kunna lämna utbildningen och redan dagen efter göra stor skillnad med ditt ledarskap.
Med rätt verktyg och ledarskap kan du bli en förändringsledare som skapar bättre team och bättre resultat.

Längd:  Utbildningen är en 2 x 6 timmars interaktiv, utmanande och inspirerande träning.

Feedback från deltagare;
”Det imponerade och satte igång många tankar hos gruppen.”
”Otroligt kunnig instruktör som skapade plats för alla.”
”Hög kvalité, professionellt genomfört och hög nivå av delaktighet.

Boka en föreläsning workshop eller utbildning och bidra till att göra skillnad!
Föreläsningen gör det möjligt för mer än 6 000 tjejer att spela fotboll, lära sig om sina rättigheter och skapa bättre
framtidsutsikter. Och samtidigt förändrar vi attityder längs sidlinjen och når mer än 300 000 människor varje vecka – så att de också börjar skapa bättre framtidsutsikter för tjejer!

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng