Föreläsning motivation: Andreas Carlsson är multikreatören som går sin egen väg och vågar sudda ut gränserna mellan musik, reklam, varumärkesbyggande och entreprenörskap. 

Andreas älskar att inspirera och på många sätt går hans erfarenheter från musikens värld att applicera även i arbetslivet. Till exempel ska en poplåt förenkla ett budskap på tre minuter. Det kan du dra nytta av oavsett om du jobbar med reklam eller ska presentera en företagsidé. På ett revolutionerande sätt förklarar Andreas hur enkelheten i en poplåt kan användas för att leverera en kraftfull tonhöjning och hur personliga varumärken är nyckeln som kan låsa upp oändliga möjligheter.

Andreas föreläsning
Från idé till succé är Andreas Carlssons personliga och motiverande föreläsning för dig som vill förverkliga dina drömmar och göra dina idéer till en lönsam affär. Utifrån sina egna erfarenheter ger multikreatören Andreas Carlsson råd om hur du bygger ditt varumärke paketerar och pitchar din idé och dig själv på ett framgångsrikt sätt. 

Varmt välkommen till en motivationsföreläsning där byggklossarna är drömmarnas vikt, handlingskraft, ambition, varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch. Andreas älskar att samla på spännande upplevelser och i sin föreläsning delar han även med sig av sina egna livshistorier och tankar runt livet.  

Föreläsningsområden:
Varumärkesbyggnad, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, inspiration. drivkraft, föreläsning motivation.

Om Andreas:
Andreas Carlsson är mannen som skrivit låtar åt artister som Katy Perry, Britney Spears, Ricky Martin, N’SYNC, Backstreet Boys, Westlife, Celine Dion och Bon Jovi. Han tillhör den exklusiva skara som vars låtar sålts i fler än 150 miljoner exemplar och han har suttit i juryn för TV-programmen ”Idol” och “X Factor”. Mindre känt är att Andreas även är författare, föreläsare och entreprenör. Han har skrivit flera böcker, varav ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv” har sålts i 100 000 exemplar. Den senaste, ”Från Idé till succé” vänder sig främst till unga människor som vill förverkliga sina drömmar på ett lönsamt sätt. Som entreprenör har Andreas startat ett eget musikförlag och utvecklat flera egna TV-projekt med musiken i centrum. I samarbete med Google, Apple, Ikea och sina kontakter har han skapat en musikutbildning, Academy of Music and Business, med den uttalade ambitionen att göra kreativa människor mer affärsinriktade.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng