Erik Fernholm

Erik Fernholm

Vad avgör välmående och prestation? Hur kan jag och andra må och prestera bättre på jobbet? Det är föreläsaren Erik Fernholm som ställer dessa frågor.

Under sin nya föreläsning förklarar Erik varför välmående avgör prestation samt metoder för att minska stress och skapa ett hållbart och välmående arbetsklimat.

Erik är i grunden akademiskt utbildad inom kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi samt evidensbaserad coaching och han blev utsedd till Årets Föreläsare 2011 av oss på SAJ.

Erik ökar välmående och resultat genom mätbarhet och jobbar med organisationer som Försvarsmakten, Polisen, Volvo, Ericsson och även riksdagsledamöter i lyckorelaterade frågor.

Strategisk välmående på arbetet 
Metoder för effektivitet, välmående och utveckling
Lycklig på arbetet? För de företag som vill minska sina personalkostnader, sälja mer och öka sin kundnöjdhet så är frågan vara högst relevant. Tio år av forskning och case visar att mår du bra då du gör du ditt bästa jobb.

Vad avgör välmående och prestation? Hur kan jag och andra må och prestera bättre på jobbet?
Under föreläsningen förklarar Erik varför välmående avgör prestation samt metoder för att minska stress och skapa ett hållbart och välmående arbetsklimat.

Sagt om föreläsningen;
– Jag tycker att föreläsningen var huvudet på spiken utifrån mina önskemål. Jag tror att vi alla förstod att förändring börjar här och nu, och den börjar med mig själv.

Glädjerevolution – I företag, politik och privatliv
Erik talar om en Glädjerevolution – som redan startat. Bort från stress, snabb vinst & överdriven konsumtion. Mot något annat. Något större. Något mer.

Psykologisk forskning har de senaste åren skiftat fokus mot det positiva i människor och visar tydligt hur vi presterar 31% bättre, säljer 37% mer, är mindre sjuka osv när vi mår bra. Erik föreläsning visar på ett underhållande och interaktivt sätt hur detta är en outnyttjad guldgruva för organisationer, samhället och för sig som privatperson – mår vi bra gör vi bra ifrån oss.

– Det har under lång tid byggts upp en spänning mellan de värderingar vi omgivs av och det vi egentligen mår bra av. Nu ser vi att FN, EU-ordförande och världsledande företag rör sig mot att få människor att må bra – frågan är hur gör man det på ett konkret och mätbart sätt? Säger Erik och ler.

Boka en föreläsning med Erik, en av de mest spännande föreläsarna!

Erik_Fernholm_startpuff

Mer om Erik
– Idag äger vi tre gånger så mycket prylar men är inte lyckligare än för 50 år sedan. Karriär och privatliv har båda sina rötter långsiktig välmående och det är tid för en ny strategi, säger Erik.

Med en bakgrund i extremsport och personlig utveckling var Erik 2008 först ut att gå den enda akademiska utbildningen i kognitiv neurovetenskap, coaching och lyckoforskning, Psykologisk Coach på Högskolan i Skövde.

Lycka, motivation och coaching
Erik brinner för att förverkliga människors inneboende möjligheter till utveckling. Områdena lycka, inre motivation och coaching kombineras med Eriks mångsidiga berättande och förmåga att inspirera. Handplockade insikter utmanar gamla antaganden och blir lätta att förstå, uppleva och framförallt använda.

– Lycka och motivation har spekulerats i under århundraden och kan bli flummigt att tala om, men de är likväl grundläggande på arbetsplatsen och i privatlivet. De senaste åren har vi fått möjlighet att ta ner ämnena på jorden och dessutom göra dem underhållande och användbara, säger Erik.

Sagt om Erik
Det bästa med dagen var – ALLT!

En otroligt givande dag. Jag har fått verktyg och kunskap om vad som skapar lycka, om vad som motiverar andra och hur viktigt det är hur jag ger beröm för att människor ska utvecklas. Jag kan vara med och påverka andras välmående.

Mycket bra föreläsning som fler behöver lyssna på!
Det var roligt, man lärde sig mycket men man skrattade nästan mer!
Erik rekommenderas starkt av sina uppdragsgivare och med 100% nöjda kunder får han snittbetyg på över 9/10 av åhörare.

SAJ om Erik
– Erik Fernholm har en mycket speciell förmåga att föreläsa och att berätta. På ett enkelt och tydligt sätt föreläser han och lyckas göra det svårgreppade enkelt att förstå. Erik är en otroligt spännande föreläsare ur den nya generationen föreläsare hos SAJ.

Stefan Jonsson
VD på SAJ

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng