Emma Igelström

Emma Igelström

– Det är inte dina prestationer som ger dig värde som människa, säger Emma Igelström som föreläser och inspirerar.

Att komma till den insikten har krävt en lång resa för Emma. Hon om någon vet att succé inte är någon garanti för att må bra och vara tillfreds med sig själv.

The Wellness Academy – Emma föreläser, håller i workshops och skapar hälsa hos individer och på arbetsplatser
Vi har ett nytt erbjudande med Emma och hennes kollega Marie Spetz.

Läs mer i The Wellness Academy på SAJ.SE

Emmas bakgrund
När hon lade simkarriären på hyllan runt 2004 kunde hon se tillbaka på en – med alla normala mått sett – fantastisk serie av framgångar på allra högsta nivå. Ändå var hon aldrig nöjd.

Efter sin aktiva karriär som idrottare drabbades Emma av en identitetskris. Hon beskriver i sin föreläsning hur det är att gå från idrottens värld där hon befunnit sig i hela sitt liv till att anpassa sig till ett mer ”vanligt liv”. Men med mycket hjälp längs vägen så har hon hittat tillbaka till sig själv och kan nu hantera vardagens livspussel.

Hon är ett sprudlande energiknippe som älskar att inspirera människor till att få ut det bästa av livet.

Emmas föreläsningar
Emma håller föreläsningar och workshops kring prestation, förändring och personlig utveckling. Uppläggen anpassas alltid till kundens önskemål.

  • Må och prestera bättre 

Om vikten av att inte låta prestationerna spegla dig som människa och styra dina livsval. En föreläsning som inger hopp, mod och kraft att våga leva det liv som just DU vill.

  • Maximera din potential 

Emma ger dig handfasta tips och råd på hur du med rätt tankesätt och valet att själv ta kommando över ditt liv kan maximera din potential på alla plan i livet.

  • En pigg kropp ger dig en pigg knopp och tvärtom 

Om vikten av att ha en balans mellan den fysiska och mentala hälsan. Här ger Emma dig handfasta träningstips för kropp, knopp och hjärta.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng