Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth föreläser om kommunikation, relationer, bemötande, arbetsglädje, om hur grupper utvecklas från en vanlig grupp människor till ett högpresterande team, om hur enkel konflikthantering kan skapa smidiga samarbeten i vardagen, om attityder och bemötande inom arbetslivet, om hur man som ledare och chef kan skaffa sig ett coachande förhållningssätt, använda olika ledarstilar beroende på vad situationen kräver, om hur man får ett företag att lysa tack vare stolta medarbetare.

 

Elizabeth Kuylenstierna, tidigare Gummesson är en mycket uppskattad föreläsare och författare som föreläser, coachar och arbetar med ledarskap och grupputveckling.

Hennes föreläsningar är fulla av karisma och liv, hon bjuder på sina egna erfarenheter från sitt arbete med människor, från sitt uppdrag som ledarskapscoach, som handledare för grupper i konflikt, som medlare och från sin livsfilosofi som löper som en röd tråd genom allt hon tar sig för.

 

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR;

VILKEN SLAGS LEDARE VILL DU VARA?

En chef tar för vana att sänka alla varje dag, en annan höjer alla till stort självförtroende och enastående prestationer. En är aldrig där, en annan kontrollerar allt medarbetarna gör. Ledare kan entusiasmera, motivera, inspirera och utveckla sin personal men tyvärr också bryta ner, förminska, detaljstyra och få medarbetarna att helt tappa lusten.

Till chef blir du utnämnd men ledare blir du när du får dina medarbetare med dig, vilket är något helt annat än chefskap. Oavsett vad det kallas så finns olika ledarskapsstilar som passar i olika sammanhang och situationer, och den som kan växla mellan de olika och vinna personalens förtroende, få medarbetarna att växa och verksamheten att blomstra – den chefen har allt att vinna!

Under de år som Elizabeth arbetat med individuell ledarskapscoaching och chefsutbildningar har hon samlat på sig en rad handfasta lärdomar som hon delar med sig av, under en föreläsning full av reflektion, utveckling och utmaningar. Hon föreläser om ledarskap i stora delar av världen, senast bland annat i Kina, Kanada och framför allt i USA.

MÄNNISKOR VÄXER AV FEEDBACK

Med humor och inspiration presenteras grunderna i feedback, fallgropar och vanliga misstag, liksom lyckoträffar och smarta tips som kan få oss att utvecklas långt över det förväntade.

Människor växer av feedback, ändå råder brist i kunskap hur man ger feedback, och hur man tar emot. Företag växer av att medarbetarna får feedback: de mest lönsamma företagen ger 20 % mer feedback än de minst lönsamma. Så vad väntar vi på?

Elizabeth delar med sig av sin erfarenhet från arbetet med många personalgrupper i en tänkvärd men underhållande föreläsning om hur vi kan förhålla oss till varandra och vårt arbete, hur vi kan blir stoltare medarbetare som har roligare på jobbet tillsammans.

GOD KOMMUNIKATION PÅ JOBBET

God kommunikation är egentligen den främsta förutsättningen för att få människor att fungera tillsammans, oavsett område i livet. Ändå ägnar vi förvånansvärt lite tid åt att lära oss uttrycka oss tydligt, bli bra på att lyssna eller prata oss till bättre relationer. Och bättre resultat!

Framgångsrik kommunikation ger ett framgångsrikt sammanhang. Så tänk att det ska vara så svårt att få folk att förstå vad man menar? Trots att vi idag har så många kommunikationskanaler uppstår lika många konflikter och missförstånd, och den tid som läggs ner på att kommunicera kring en enkel fråga är förlorad tid i pengar.
Men kommunikation på arbetsplatsen kan bygga goda relationer mellan kollegor med små steg och enkla metoder, vilket i sin tur betyder smidigare samarbete, högre effektivitet och bättre resultat.

Hur gör man för att få folk att lyssna eller för att själv bli en god lyssnare? Hur kan man uttrycka olika åsikter utan att behöva konflikthantering? Hur kan vi våga säga det vi egentligen menar?
Allt det och lite till ger Elizabeth svar på i den här föreläsningen!

Elizabeth jobbar både i Sverige och ute i världen med kommunikation och med strävan att få folk att prata med varandra, häng med du också!

Så här säger några kunder som lyssnat på Elizabeth;
Elizabeth var väldigt inbjudande och härlig i sitt framförande och bidrog till mycket skratt och insiktsgivande.
Tack för härliga timmar med dig – vilken energi! Jätteroligt!
Tack för en tankvärd uppruskande föreläsning som dessutom var rolig!
Ville bara tacka för en underbar föreläsning igår! Du gav mig en rejäl tankeställare… Känner mig verkligen peppad att göra en förändring.
Fantastiskt! Jag skulle kunna höra Elizabeth föreläsa i 10 timmar i sträck.

Mer om Elizabeth

Elizabeth föreläser för både stora internationella företag, nationella koncerner och mindre enmansföretag. Hon arbetar även som UGL-handledare (Utveckling för grupp och ledare), och med utbildning inom ledarskap, medarbetarskap, kommunikation men även med parterapi, sorgebearbetning och krishantering.

Elizabeth har även skrivit de bästsäljande fackböckerna Good enough, Svartsjukeakuten, Tala är guld, Bli fri från din perfektionism, Good enough för föräldrar och senast Framgång med feedback. 
Hennes böcker har även sålts till en rad andra länder, senast Ryssland, Indien och Brasilien.

Elizabeth är verksam som handledare inom Försvarshögskolans tuffa och välrenommerade ledarskapsutbildning UGL, samt handleder grupper under längre tid. Elizabeth har i många år dessutom arbetat ideellt, först med hemlösa, sedan med behövande barn. Hon har jobbat ideellt som jourare för BRIS (Barnens Rätt i Samhället) i 11 år, där hon pratat med barn som behövt en vuxen, samt för Ecpat, i vars Råd hon satt i många år.
Numera hjälper hon unga tjejer genom att hon chattar för organisationen Tjejzonen, samt tar emot ungdomar på sin mottagning i Stockholm. Hon är född 1969 och bor i Stockholm med sin familj.

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng