Einar Iveroth

Einar Iveroth

– Expert inom teknik och organisationsförändring –

Einar är Ekonomie Doktor och ledande forskare inom IT- och teknikrelaterad organisationsförändring och föreläsare.

Forskning visar idag att så mycket som 70 % av alla IT- relaterade organisationsförändringsprojekt misslyckas, även när tekniken fungerar. Einars arbete och föreläsningar handlar om framgångsfaktorerna för de resterande 30 procenten: de som lyckas och ligger i framkanten.

Som föreläsare skapar Einar en balans mellan djupa kunskapsinsikter och praktiska verktyg som kan guida det vardagliga förändringsarbetet i både stora och små organisationer.

– De företag som är mest framgångsrika i dagens näringsliv hanterar organisationsförändring och change management som en professionell disciplin. Det är grunderna i denna disciplin som jag förmedlar i mina föreläsningar.

Kort om Einar
Einar har flera års erfarenhet av att jobba med förändringsfrågor inom både statlig och privat sektor och har en tvärvetenskaplig bakgrund som företagsekonom, beteendevetare och innovationstekniker. I sin forskning har han varit kopplad till en mängd olika svenska och utländska universitet och har publicerat sin forskning inom en rad olika välrenommerade internationella vetenskapliga tidskrifter. När Einar inte är ute och föreläser arbete han som lektor vid Uppsala universitet, där han forskar och undervisar inom verksamhetsstyrning, förändringsarbete, IT strategi, organisationsteori samt marknadsföring.

Einars föreläsningar
Einar föreläser på svenska och engelska och hans föreläsningar är både bildande och inspirerande. De består inte bara av värdefull kunskap, men också av verktyg och strategier som visar hur saker och ting går till i praktiken.

Det är kombinationen av Einars pedagogiska, retoriska och analytiska förmågor som gör honom till en eftertraktad föreläsare och expert.

Här är några exempel på föreläsningar som Einar håller:

• Teknikrelaterad förändring: hur leder man lyckosamma IT-projekt?
• Förändringsledning: hur leder man organisationen och medarbetarna genom förändringsprocessen?
• Förändringsmotstånd: hur hanterar man och förebygger förändringsmotstånd?
• Förändringskommunikation: hur kan förändring kommuniceras framgångsrikt, hur skapar man engagemang genom kommunikation, och hur kommunicerar man under förändringsprocessen?

Sagt om Einar
– Vi på Saco-posten har haft långt över 100-tal olika föreläsare från universitet och högskolor under åren. Einars sätt att presentera och informera var i den absoluta toppklassen. Hans erfarenhet och forskning kring hur man driver en lyckosam IT-understödd förändring ger många reflektioner och idéer hur man bör organisera arbetet för att bli lyckosam. Kort sagt, efter att Einar varit hos oss har vi både fått kunskap och inspiration om hur vi på ett bättre sätt bör arbeta med IT och förändringsfrågor. Einar får fem poäng av fem möjliga!  Björn Nyström, Ordförande Saco-Posten

– I strongly recommend Einar as a passionate and committed professor with great vision of the possibilities of IT and change within the management field.
Internationell student vid Uppsala Universitet

– 85% kundnöjdhet fick Einar 2 år i rad av deltagare från FARs (Branschorganisationen för revisorer och rådgivare) ekonomichefsutbildning med kommentarer som ”Mycket intressant!!” och ”Lysande föreläsning, vilken föreläsare!”

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng