Edna Eriksson

Edna Eriksson

– föreläsare, utbildare & moderator –

Mångfald & likabehandling

Edna Eriksson har arbetat med mångkultur, mångfald, likabehandling och jämställdhet i snart två decennier. Hon har gjort det i egenskap av journalist, debattör, tjänsteman på en rad olika departement och myndigheter, samt inte minst som utbildare och föreläsare.

Ednas föreläsningar
Ednas ämnen är jämställdhet, diskriminering och likabehandling – från teori till praktik och att definiera målgrupper och kompetens i en global värld.

Hon föreläser även om att människan inte har rötter, hon har fötter – om fällor och möjligheter i mångfaldens Sverige.

Edna håller även kurser i talarträning och i hur man arbetar som moderator, vilket hon själv gjort vid ett flertal tillfällen både nationellt och internationellt runt ämnen som mångfald, jämställdhet, integration, diskriminering, mänskliga rättigheter och rasism.

Hon menar att eftersom vi lever i en global värld med alltmer heterogena grupper, måste man i alla organisationer förstå behoven hos de individer man vänder sig till, vare sig det gäller rekrytering av medarbetare eller att ta tillvara kompetensen hos existerande medarbetare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng