fbpx

Dogge Doggelito

,

Dogge – om livets upp och nedgångar

Outtröttlig reser Dogge land och rike runt som föreläsare, debattör och inspiratör för både ungdomar som vuxna.

Denne mångfacetterad sångare och skapare av succé- och kultbandet The Latin Kings där Dogge var frontfiguren med tusentals uppträdande.

Dogge är numera soloartist och ännu aktivare och mera sugen på nya utmaningar. Han har delat ut priser tillsammans med Kungen, listan är lång och fortsätter att byggas på då Dogge ständigt jobbar för att skapa ett samhälle med mer förståelse och glädje.

Dogges föreläsningar

2 LAX GULD
En föreläsning som handlar om att vända det negativa till det positiva samt att tro och satsa på sina egna drömmar. Dogge är själv född, uppväxt och fortfarande bosatt i Alby- Norra Botkyrka, så han har en del att berätta om utsatthet, utanförskap och förstörelse men även om det berikande med gemenskap och möjligheter som vardagslivet erbjuder i samspel med folk med rötter i andra kulturer. Det är möjligt att växa! Mycket handlar om dina egna vägar och dina egna beslut.

TACK GUD, SOFTISH!
En föreläsning som är baserad på hans egna upp och nergångar i livet inspirerar Dogge, både barn, ungdomar och vuxna att omfamna sin tro och använda den styrkan för att satsa och förverkliga sina drömmar. I dessa tider där man förlitar sig mer på teknologi och materiella erövringar glömmer man lätt närheten och den gudomliga kraften som finns inom varje människa.

– Att vända det negativa till det positiva är inte alltid det lättaste, säger Dogge på personliga sätt och han delar med sig av alla sina erfarenheter.

Kanske kan Dogges besök innebära att ett frö till förändring planteras hos de närvarande!

Dogges besök innebär att han föreläser under 1 – 1,5 timmar, svara på frågor, rappar några sånger, umgås och signerar sina medhavda alster. Detta går att anpassa eller utforma efter beställarens önskemål.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng