fbpx

David Ståhlberg

, ,

Att leda och organisera i accelererande förändring
David Ståhlberg är digital rådgivare, författare och tidigare chef på Google, som hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, chefskapet och affären.

Davids ämnen;

  • Digitalisering och Innovation
  • Ledarskap i en snabb digital värld
  • Trender inom teknik, samhälle och affärsvärlden
  • Marknadsföring, Konsumentförändringar och Konsumentinriktad digitalisering
  • Rekrytering

Davids föreläsningar
Några exempel på föreläsningar vi erbjuder med David;

  • Digital made simple – Energi och tydliga steg för att fortsätta din och ditt företags digitala omvandling
  • Att leda och organisera för förändring – Viktiga grundprinciper för Digital Transformation

Davids bakgrund
David har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef – och från startup till storbolag. David är personlig mentor och rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Han harsuttit i ledningen för Google i Sverige och i Nordic Lead Team på Procter & Gamble.
I höstas släppte David tillsammans med Johan Eriksson en ny bok om digitalisering (Ekerlids förlag). Han är också partner och programledare på IHM för programmet Digital Business Transformation.

Med djupa insikter från näringslivet och med en inspirerande ärlighet kring vad digitaliseringen kan innebära öppnar David upp en personlig diskussion kring förändring, ledarskap och teknologi.

Konkreta verktyg
Från sitt breda nätverk av ledningsgrupper, forskare och globala tankeledare har David ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna. Men framförallt kommer han med verktyg och energi för att med enkla grepp vända vår komplexa värld av förändring till handling. Från globala trender och drivkrafter rör vi oss snabbt ner till vardagliga exempel, ett uppriktigt ledarskap och en tydlig affärslogik. Känner du de bästa i världen i din bransch? Vet du när varje steg i ditt företags värdekedja kommer transformeras av ny innovation? Vet du vad du kommer lära dig nästa vecka? Hur svarar du när medarbetare och kollegor frågar dig om råd?

Om David som föreläsare
David är en föreläsare som inspirerar och värmer, och som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng