fbpx

David Lega

, ,

– Ingenting är omöjligt för David Lega, som är en föreläsare och människa utöver det vanliga som. Vi har samarbetat med sedan 90-talet.

 

Idag är David kommunalråd i Göteborgen, en framgångsrik politiker och en mycket uppskattad föreläsare.  Han är en av landets mest eftertraktade föreläsare inom ämnen som personlig utveckling, positivt tänkande, bemötande, entreprenörskap och ledarskap. David föreläser för näringslivet, kommuner och inte minst i organisationer.

Delade ut hederspris under Paralympics 2018 i Sydkorea
David delade ut ett hederspris vid Paralympics, em utmärkelse han själv fick som aktiv fick under de paralympiska spelen i Atlanta.

Även under sin talarkarriär har David Lega har fått flera fina utmärkelser. Bland annat har han blivit utsedd Årets talare 2004, “Framtidens ledare” 2005 och den förste svensken att bli ”The Outstanding Young Person of the World”.

David föreläser bland annat om följande;

– Skillnaden på subjektiv och objektiv framgång
– Våga ställa krav och våga berömma
– Hur ser ett bra liv ut?
– Klara mer och må bättre
– Hjulet – en målsättningsmodell

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng