Daniel Kaplan

Daniel Kaplan

entreprenör & föreläsare

Daniel Kaplan, entreprenören och grundaren av Tradera, som såldes till Ebay för 365 miljoner svenska kronor. Historien om Tradera är en resa som man kan lära sig väldigt mycket av.

Han föreläser om entreprenörskap, business och att skapa och marknadsföra företag på internet.

Daniel har startat över 40 bolag och idag delar sin tid mellan sina bolag inom tillverkande industri och logistik (Storskogen Industrier AB), handel (Kaplans Auktioner) och internet (Firm Factory Network).

Han har en bakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och har varit verksam som strategikonsult på Accenture, men även som senior advisor och corporate finance-rådgivare med fokus på företagssammanslagningar.

Genom sina erfarenheter av att vara chef i extremt osäkra och föränderliga miljöer har Daniel kunskaper om hur man håller sig själv och sitt team motiverade i motgångar.

Inspirerar och motiverar andra
Daniel är en spännande inspiratör och många anlitar honom enbart för att få lyssna till berättelsen om Tradera. Andra anlitar honom för att höra om företagande, entreprenörskap och att göra affärer. Daniel föreläser även om sin syn på ledarskap och hans erfarenheter av hur man får alla på företaget att trivas och dra åt samma håll.

• Entreprenörskap
• Att göra affärer på internet
• Ledarskap

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng