fbpx

Claes Hemberg föreläser och förklarar. I fokus är ekonomi, börs, räntor och pengar. Han gör det enkelt att se samband och framtid. Han talar till dig både som ledare och privatperson. Om ekonomiska utmaningar, risker, utsikter, chanser och missförstånd.

Han gör de avgörande siffrorna greppbara.

Claes Hemberg (tidigare Avanza) är idag är han en av Sveriges mest angelägna oberoende ekonomer. Hembergs föreläsningar och ämnen sträcker sig från ekonomi, företagande, kriser, energi, effektivitet och styrelsearbete.

Innehåll och form anpassar han till varje publik och tillfälle.
– Heta lokala samtal i regioner eller branscher har ofta helt avgörande ekon runt om i världen. Att knyta ihop det lokala med det globala, blir en allt viktigare fråga för oss som individer, organisationer och samhälle, säger Claes Hemberg.

”Konjunktur och inflation bits inte. Det är som vädret. Vi kan bara klä oss rätt”.
Så lyder ett twitter-inlägg från Claes Hemberg, en föreläsare som nu finns tillgänglig via oss på SAJ.

Claes Hemberg är erkänd talare och föreläsare vid medryckande event på TV, Globen och runt om i Sverige. Han förklarar så att folk blir engagerade, förstår och vill agera.

Idag är han aktiv som investerare och vd-coach i energi, industri, stordata och techbolag. Dessutom arbetar han ideellt inom stiftelserna Allbright och Lärargalan samt är författare till flera böcker.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng