fbpx

Claes Hellgren

Claes Hellgren

– föreläsare, utbildare, coach & inspiratör –

– Jag tror att du som person och din organisation kan komma mycket längre än du tror, säger Claes Hellgren, populär föreläsare och expertkommentator..

– Det finns en stor kraft i varje människa som vi inte ser, eller som vi har svårt att ta tillvara, säger Claes.

Claes föreläser och visar rätt väg
Har vi en stark idé, barriärbrytande mål, gemensamma värderingar, kreativitet, och mår bra mentalt och fysiskt, kan vi komma långt.
Som företag eller förening.
Nationellt eller internationellt.
Om du dessutom vågar vara annorlunda och duktiga på att bygga temporära monopol kan du komma hur långt som helst.

– Det vill jag jobba för. Om du dessutom vågar vara annorlunda och duktig på att bygga temporära monopol kan du komma hur långt som helst, säger Claes.

– Det vill jag jobba för, som föreläsare, inspiratör, lagbyggare och personlig coach, säger Claes.

Claes – som lagbyggare
Enstaka inhopp från kanten kan avgöra en match, men inte en hel serie.

– Det är likadant med att bygga ett vinnande lag i ett företag eller en förening, säger Claes.
– Det krävs ett genomtänkt program med en klar och tydlig idé, utmanande mål och gemensamma värderingar, säger han.

En grund som alla samlas kring, tränar på, testar, utvecklar och förbättrar. En process som drivs av personal och spelare för att utveckla företag eller förening.

Och där Claes fungerar som inspiratör och vägledare när han delar med sig ur sin erfarenhetsbank.

Claes – som föreläsare
– Även om jag pratat för många tusentals människor genom åren blir det aldrig rutin. För varje möte med ledare, anställda, tränare eller spelare ger energi. Energi till gruppen att se nya sätt att utveckla en idé, sätta barriärbrytande mål, fastslå normer och öka kreativiteten. Och att helt enkelt må bra som människa, från start till mål.

Under sina föreläsningar tar Claes upp ämnen som motivation, ledarskap, trygghetszoner, kost, hälsa och välbefinnande. Föreläsningar som ger ny energi till att utveckla sig själv och sin grupp.

Claes – som coach
– Jag har själv stått där. På toppen. Först som handbollsmålvakt. Sedan som tränare och ledare. I allt från nationella mästerskap, VM till OS. Jag har gått hela vägen, vet vikten av att sätta mål och det dagliga arbetet för att komma högst upp. Och bli kvar på toppen.
Sin kunskap och erfarenhet delar med mig till ledare och grupper inom näringsliv och idrott, och till målmedvetna idrottsmän- och kvinnor. Som samtalspartner och personlig coach.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng