fbpx

Claes vet hur man sätter ihop ett lag som gör helheten starkare än individerna som ingår. Det är något både företag och idrottsföreningar kan dra lärdomar av.

Claes föreläsningar tar avstamp i ett liv fullt av erfarenheter både kring hur du presterar på topp på individuell nivå, och hur du sätter ihop ett lag där alla delarna kompletterar varandra. Skapa förutsättningar för människor att växa och prestera även under riktigt utmanande situationer.

CLAES FÖRELÄSNING – OM PRESTATIONER OCH LAGBYGGEN
Hur får du individerna i ett lag att prestera på toppnivå och samtidigt dra åt samma håll?
Hur sätter du upp mål som människor med olika bakgrunder och egenskaper gemensamt kan ställa sig bakom?

När du bokar en föreläsning med Claes Hellgren får du en föreläsare som har djupa insikter om frågeställningar som dessa. Claes talar både utifrån lagperspektiv och öser ur sina erfarenheter som personlig coach för att skapa en heltäckande bild av hur olika delar i ett lagbygge ska klaffa.

– Det handlar till stora delar om att skapa förutsättningarna för att göra summan av helheten större än summan av delarna. Det är kunskaper som är till gagn för idrottsföreningar men också för andra typer av företag och organisationer, säger Claes!

Boka en föreläsning som inspirerat mängder av människor till att prestera på topp!

Delar med sig av konkreta verktyg
Claes ger dig rätt verktyg, delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter i hur du sätter ihop vinnande lag där alla presterar för varandra och drar åt samma håll. Ovärderliga kunskaper oavsett branschen du är verksam i.

Inte bara handboll
Claes är ett välbekant namn inom handbollsvärlden. Som mångårig målvakt i svenska handbollslandslaget, spelutvecklare och lagbyggare på elitnivå vet han ett och annat om handboll – men han vet också mer än de flesta om hur man sätter ihop ett lag och tar vara på det bästa som var och en har att erbjuda.

Efter elitkarriären som spelare fortsatte Claes sitt arbete i sportens kulisser. Eller, kulisser kanske inte är rätt ord i sammanhanget. Under några år hade han den framstående positionen som Chief national coach för USA:s handbollslandslag vilket kulminerade i att han var coach för samma landslags deltagande i olympiska spelen 1996.

Därefter har han tagit vara på sina enorma kunskaper i olika sammanhang. Dels som expertkommentator i handboll på TV4, men också som personlig coach, inspiratör och författare. I den sistnämnda rollen är han förmodligen mest känd som författaren av boken ”Kom inte och säg att du är gammal”. Som personlig coach har han arbetat med individuell spelarutveckling, något som gett honom vana av att hantera alla de problem som uppstår när människor måste prestera i krävande sammanhang.

Claes livsbana har gett honom enorma erfarenheter och kunskaper i vilka faktorer som fungerar när det gäller att få människor att prestera och hur man får alla kuggarna i ett lag att dra åt samma håll. Erfarenheter som han nu delar med sig av i föreläsningar som han hittills hållit för både idrottslag, företag och andra organisationer.

Foto: Stefan Jonsson, SAJ (c) Torrey Pines 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng