fbpx

Christian Wass

,

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Men hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?

I Christian Wass föreläsningar tas du med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

Christian möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största Facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 100 000 följare.

Livet förändrades när Christian dök från bryggan
För 24 år sedan dök Christian från en badbrygga, skadade nacken och är sedan dess förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En stor förändring för en 20-årig kille på väg ut i vuxenlivet. Att vi människor är kapabla att hantera väldigt stora förändringar är Christian ett inspirerande bevis på då han efter olyckan utbildade sig till civilekonom, har jobbat som aktiemäklare och numera lever familjeliv med fru och barn.

Christian lämnar avtryck
När du anlitar Christian till ditt företag eller organisation, får du en talare som garanterat sätter avtryck. Få kan tala om förändringsarbete med samma trovärdighet och blanda allvar med en avslappnad humor. 

Exempel ur föreläsningen ”Makalösa människa – bli bättre förberedd på förändring”:

Förändringens olika faser.
Ditt eget ansvar i processen.
3 konkreta förändringsverktyg.
Tillsammans blir vi starkare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng