fbpx

Christer Skog

,

– expert på träning, föreläsare och tidigare förbundskapten –

Christer Skog, före detta förbundskapten till vårt svenska längdskidlandslag.

Christer föreläser tillsammans med sin fru Pamela Andersson. En föreläsning som består av en kombination av Pamelas föreläsning Jag ska inte dö idag (som också är namnet på hennes bok) och föreläsningenTräna för livet.

Föreläsningen tillsammans med Pamela  handlar om hur Christer tränat och tränar henne i kampen mot cancern som fortfarande rasar i hennes huvud. Så slår vi tillbaka med träning.

Träningsläger med Christer som tränare och föreläsare
Genom Christers kunskap har vi de verktyg och metoder som man arbetar med på elitnivå, och den kunskapen har vi ”paketerat om” till att passa alla.

Så oavsett, om du är helt otränad eller om du vill formtoppa till något specifikt tillfälle, så kan Christer hjälpa dig att uppnå det du vill.

Tillsammans med Christer och hans nätverk erbjuder vi föreläsningar, olika koncept och träningsläger för olika idrotter.

Färdigheter

Upplagt på

13 mars, 2015

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng