fbpx

Chris Pettersson

, ,

Chris är en föreläsare att räkna med när det gäller teman som mental hållbarhet, retorik och framförande samt inte minst försäljningsutveckling och motivation.

Och som debatt- och samtalsledare, som vi lärt känna honom via vårt samarbete.

Han utgår ifrån sina erfarenheter i barndomens Växjö och hur jantelagen, mobbing och känslan av att vara annorlunda blandas med hans erfarenheter som nattklubbschef, toppsäljare och inte minst föreläsare.
Samtliga av Chris föreläsningar utgår ifrån hans egna liv och upplevelser och med den psykiska ohälsa och mörker som har blandats med framgång och total lycka så är Chris det ultimata exemplet på en person som visar vägen för vikten av att kunna leda sig själv.

Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

Chris föreläsning
Mental hållbarhet –  Allt som betyder något

“Unga svenskar (18–24 år) har lägst psykiskt välbefinnande bland alla EU-länder. Sveriges unga vuxna (25–34 år) näst lägst. Sverige är det enda landet i EU där unga är mindre optimistiska inför framtiden än äldre.”Rapporten från Ungas välmående och framtidstro från Skandia är ingen rolig läsning stundtals.
Dessa individer är trots allt vår framtid. Men vi måste kanske börja med vår egen trapp. Om inte vi vuxna kan ta hand om vår psykiska ohälsa, hur kan vi då begära det av våra barn?
På arbetet så är det enligt ny rapport risker för en hel del olika åkommor bara genom att din arbetssituation försämras eller att du får följande:

Spänt arbete   Psykologisk störning, depressionssymtom, sjukskrivning för depression hos män.
Bristande stöd – Depressionssymtom, känslomässig utmattning, sömnstörningar, självmord.
I denna föreläsning pratar Chris om det förebyggande arbetet, men också vad som händer när allting faller. Vad kan man göra som individ, vad kan anhöriga och kollegor göra? Det är dags att vi utbildar oss om vår “mentala hållbarhet”.
Ytterligare föreläsningar med Chris;
Samhällsa
Arbetsrelationer
Arbetsrelationer
Affärsutveckling
Sälj  och Utveckling
Färdigheter

Upplagt på

26 oktober, 2021

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng