fbpx

Carin Hjalmarsson

, ,

2022 är det dags för Carin Hjalmarssons (fd Koch) att göra entré i SVT:s populära program Mästarnas Mästare (start 13 mars). Carin är en av Sveriges bästa golfare genom tiderna och som nu ska mäta sina krafter och sin vinnarinstinkt med andra idrottare.

 

– Jag gillar att träffa människor, sprida glädje och inspirera, säger Carin Hjalmarsson som nu finns tillgänglig som föreläsare! 

– Jag jobbar med det jag kan bäst, golf och människor, och jag lär mig mycket nytt, säger Carin som än idag jobbar kvar inom golfen.Idag är den aktiva karriären över och hon bor utanför Göteborg. Men hon går inte sysslolös utan jobbar med golfen både på Hills Golf & Sportsclub (som event- och företagsansvarig sedan 2016) och som expertkommentator på Viasat Golf.

Utöver sitt fortsatta jobb inom golfen föreläser hon och delar med sig av hennes erfarenheter från de yppersta golfeliten, både som professionell spelare och ledare.

Carins föreläsning
Föreläsningens rubrik är – Från dröm till verklighet – en föreläsning då Carin berättar om sin resa inom golfen och om att nå sin dröm.

Från dröm till verklighet

  • Hur det startade
  • Resan till LPGA
  • Drömmen 
  • Skilja på personen och prestationen 
  • Förväntningar och (dåligt) självförtroende
  • Leda ett lag 
  • Motivation till nya drömmar?
  • Om Mästarnas Mästare 2022

Carin var golfproffs i världseliten 1992-2015 då hon spelade på LPGA-touren i USA. Hon har två vinster på LPGA-touren, en på LET-touren i Europa. Hon är fyrfaldig Solheim Cup-deltagare med två vinster och hon satte även den avgörande putten för Europa 2000.
Carin var vice kapten för det Europeiska laget 2013 och kapten 2015. En match mot USA som ägde rum på S:t Leon-Rot utanför tyska Heidelberg.
Carin är en av svensk damgolfs stora namn med en mångårig karriär främst på LPGA-touren. Carin har också representerat Europa i Solheim Cup fyra gånger och varit kapten för det europeiska laget 2015.

Professionell golfare
1992-94 LET
1995-2010 LPGA
2010-2015 LET

 

 

 

Färdigheter

, , ,

Upplagt på

6 oktober, 2020

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng