fbpx

Henrik Schyffert

, ,
Boka moderator: Henrik Schyffert

Henrik Schyffert lär av sina misstag!

Henrik Schyffert började jobba på Sveriges Radio när han bara var 14 år och senare fick han jobb på MTV i London. Henrik slog igenom med Hassan och som en av de drivande medlemmarna i Killing-gänget, med produktioner som I manegen med Glenn Killing, Nile-city 105.6 och Percy tårar. Han har även skrivit manus och medverkar i Killing-gängets första långfilm ”Killingfilmen” (2003).

Henrik föreläser och hans huvudämne är ”Teambuilding”, han berättar om sina erfarenheter från bland annat Killinggänget.

– Drygt tio år med Killinggänget och konsten att arbeta i grupp med en massa jobbiga människor utan att skjuta sig själv, säger Henrik som också kan bokas som konferencier.

Henrik har under hela sitt yrkesverksamma liv som frilansande kreatör nästan dagligen tvingats in i nya mer eller mindre konstiga gruppkonstellationer.
Det gjorde att han efter ett tag blev helt beroende av gruppen som kreativt instrument för att till slut hamna på St, Görans sjukhus hösten 2000.
Henrik berättar om hur han trasslade sig in i det här, hur han tog sig ut och hur ni kan undvika att göra samma misstag som Henrik.

Foto: Morgan Norman

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng