Sanna Kallur

Sanna Kallur

Siktet var inställt på OS i Rio de Janeiro 2016 för Sanna Kallur och hon lyckades ta sig dit. Hon nådde sin dröm och tog sig tillbaka till friidrottsscenen.

Nu är karriären över och Sanna är tillgänglig boka som föreläsare och inspiratör.

Hon drabbades av en mängd bakslag under sin karriär, men trots det gav hon sig inte. Friidrottskarriären och satsningen är nu över och Sanna kan se tillbaka på både fram- och motgångar. Hon har alltid visat en enorm vilja och hon har rest sig när många experter räknat ut henne.

Boka föreläsare som inspirerar
Nu är det som föreläsare och inspiratör som Sanna är aktuell. Hon föreläser och berättar om sin karriär, att befinna sig i den yppersta eliten, hennes sätt att sätta mål, att tackla motgångar och att ständigt vara i rampljuset. Sanna är en uppskattad föreläsare som gärna kommer till er.

Mer om Sanna
Sanna är född 1981 i Huntington, New York, är en svensk häcklöpare som vann sitt första internationella mästerskap år 2000 för juniorer och 2005 för seniorer och är sedan 2008 världsrekordhållare inomhus på 60 meter häck. Susanna är tvillingsyster till Jenny Kallur och dotter till ishockeyspelaren Anders Kallur. Eftersom fadern spelade i NHL för New York Islanders, föddes systrarna Kallur i USA och är därför även amerikanska medborgare. Sanna är dock uppvuxen och bosatt i Falun med sin man Klas, dottern KAjken. Hon tilldelades Jerringpriset för 2006.
Sanna tillhör trots många års skadefrånvaro en av Sveriges bästa friidrottare genom tiderna. Hon har fortfarande världsrekordet på 60 meter häck inomhus 7,68 och hennes personliga rekord på 100 meter häck är 12,49.

Boka föreläsare Sanna Kallur?
– Sanna åtar sig föreläsningsuppdrag, säger Stefan Jonsson på SAJ, som sköter hennes föreläsningar.

Boka föreläsare

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng