Niklas Källner

Niklas Källner

Har alla en berättelse? Det är Niklas Källner som undrar. Niklas är journalist och författare, som framförallt har blivit känd som reportern i SVT:s tittarsuccé Skavlan där han möter människor i olika miljöer och ställer kluriga, nyfikna och underfundiga frågor till både barn och vuxna.

Han har även varit programledare för ett antal tv-produktioner som I särklass med Niklas, Delat land och von Svenssons kläder. 2015 debuterade han som författare med boken Tills man dör lever man. Nu (2018) är han aktuell med uppföljaren Och bilen går bra?, som handlar om hur du fixar kallpratet med både Niklas och andras erfarenheter samt inte minst forskning.

Jag ville testa idén om alla hade en berättelse. Det visade sig att många bar på historier som de väntat på att få berätta.

Boka en föreläsning med Niklas som föreläser om möten
Nu är Niklas redo att föreläsa och han gör det under rubriken “Att skapa möten”. I föreläsningen berättar han på ett lättsamt sätt hur man skapar ett bra möte och lyfter andra människor. Genom intervjuer han gjort får vi ta del hans erfarenheter och intervjuteknik.

Han utbildade sig på Kaggeholms folkhögskola, en utbildning i journalistik och TV. Där gjorde de bland annat intervjuövningar och Niklas kände direkt att det var hans rätta element.

– När du studerar journalistik lär du dig hur du ställer bra frågor. Men jag har genom åren insett att det handlar om så mycket mer. Framförallt om hur du är.

Leder möten, debatter  och samtal
Niklas åtar sig även uppdrag som moderator och samtals- och debattledare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng