fbpx

Kattis Ahlström

, ,
Boka föreläsare: Kattis Ahlström

Kattis är tillbaka på TV som programledare och tillgänglig som både moderator och föreläsare.


Hon slutade helt plötsligt på TV för några år sedan och blev chefredaktör på ICA Kuriren. Hon valde att byta bransch och att sluta på TV till mångas förvåning.

Nu har hon slutat som chefredaktör och snart är hon tillbaka där hon hör hemma, i TV som programledare. Utöver detta så är Kattis gärna både föreläsare och moderator vid olika tillfällen. Och hon gillar att tänja på sina egna gränser!

Boka föreläsare: Kommunicera med lust och självförtroende (Ny föreläsning)
Att behärska kommunikation är något av det viktigaste som finns idag både som chef, medarbetare och även i privatlivet. Chefer har gått från att vara styrande till ledande och inte sällan arbetar man genom olika processer tillsammans med sina medarbetare. Vi lever dessutom i ett samhälle med stort tryck på förmågan att göra sin röst hörd och kommunicera sitt budskap.

Kattis har den unika kombinationen av lång erfarenhet som programledare i TV och radio samt av att leda organisationer och företag. Som utbildad journalist är hon expert på samtalsmetodik och intervjuteknik. Hon har stor scenvana och har coachat ett flertal personer som både uppträder i media men även behöver utvecklas som talare/föreläsare/chef.

I föreläsningen ”Kommunicera med lust och självförtroende” får du en handfull råd och tips om hur du kan hitta ditt eget personliga sätt att kommunicera på med tydlighet och självförtroende. Du får även ökad kunskap om vikten av närvaro och om hur du kan få syn på dina egna och andras förmågor för en mer framgångsrik kommunikation.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng