fbpx

Kalle Zackari Wahlström

,
Kalle Zackari Wahlström

– Jag vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl, säger Kalle Zackari Wahlström, reklamaren som blev bloggare som blev skribent som blev manusförfattare som blev tv-profil och hela Sveriges träningsguru.

I ”Svett och etikett” i SVT visade Kalle att träning kan vara något kul och att man kan gå ner supermycket i vikt om man äter kokt torsk till frukost. ”Gympaläraren” som sändes i samma kanal handlade om våra barn och om hur vi ska få dem att röra på sig mer.

Programmet tilldelades svenska tv-priset Kristallen och blev ”Årets Program 2016” när det röstades fram av tittarna.
Kalle är även författare till två böcker med titlarna ”Stark som en björn, snabb som en örn” och uppföljaren ”Starkare som en björn, snabbare som en örn”. I dessa böcker ger Kalle sin syn på träning och drar på korståg i träningens
tecken för att få Sverige att förstå att träning är lätt och kul!

Följ livet, träningen, älsket och hatet tillsammans med Kalle och hans fru Brita- ett av Sveriges folkkäraste TV-par, som tillsammans startat en podcast och en YouTube-kanal under namnet ”I nöd och lyft”. Paret tycker lika om mycket,
men kanske inte när det kommer till träningen – en älskar det och en hatar det. Det blir en massa träning, inspiration, roliga möten, humor och kul.

Boka föreläsare: Kalle Zackari Wahlströms föreläsningar:

Stark som en björn, snabb som en örn
Kalle föreläser om hur man kan tänka kring träning för att det inte ska kännas ”så satans tråkigt” och berättar om jobbiga saker han har gjort och vad han har lärt sig av det. Kalle är reklamaren som blev träningsbloggare och programledare i TV. I en föreläsning berättar han mer om sina tankar om träning.

– Man behöver faktiskt inte byta liv och sluta med allt kul för att få hålla på med träning. Träning tillhör nämligen inte de där i snabba sportiga kläder med quinoa och keso på armlängds avstånd. Det är inte heller något läskigt och skamfyllt som man gör två gånger i veckan för att man måste. Jag vill visa att träning kan vara någonting kul. Att kroppen älskar att få röra på sig och att träning tillhör alla, särskilt folk som tycker om att äta hamburgare och dricka öl, säger Kalle Zackari Wahlström!

Kalle är ingen träningsperson. Men han älskar att träna och att pressa sig så hårt han bara kan.
I föreläsningen berättar han på ett pekpinnebefriat och roligt sätt hur man kan hitta sin träningsglädje utan att nödvändigtvis vara en duktig typ som äter stenålderskost ur en plastburk varje dag.
Längd: 60 min.

Bland plintar och paddor – lite om våra barn och hur vi ska få dem att röra på sig mer

Typ alla människor har en kropp. Ben att springa med, armar att bära saker med. Det är därför vi har dom. Men våra liv blir mer och mer stillasittande. Både vuxna och barn spenderar dagarna klickandes på olika skärmar. Det är dåligt. Men det är enkelt att fixa. Jag ska berätta hur. En föreläsning med Kalle är reklamaren som blev träningsbloggare och programledare i TV.
Längd: 60 min.

Boka föreläsare: Kalle kan bokas för både föreläsningar och träningspass.

Foto: Emilia Bergmark-Jiménez

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng