Kunskap

Inspiration

Känslor

Charlie är en framstående social entreprenör och efterfrågad föreläsare som sprider livsviktig information i skolor, organisationer, företag, kommuner och landsting.

Vi utsåg Charlie till Årets Föreläsare 2016 och han har sedan 2013 arbetat målmedvetet och aktivt för att lyfta fram det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa från källaren till finrummen.

Efter att själv ha lidit av psykisk ohälsa i form av depression och panikångest som resulterade i flertalet självmordsförsök fann han motivationen att börja inspirera och motivera andra ungdomar att välja livet samt att skapa en social acceptans kring ämnet.

Genom sin egen historia i centrum levererar han kunskap, inspiration och känslor till åhörarna. Charlies insats är ovärderlig, men det återstår oerhört mycket arbete för att minska och belysa den psykiska ohälsan i vårt samhälle.

Charlies föreläsning riktar sig till alla!

Charlie Eriksson utsedd till Årets Föreläsare 2016
När Charlie vaknade upp på intensiven i Kalmar och förstod vad han hade försökt att göra bestämde han sig för att hjälpa andra. Han startade projektet Aldrigensam och idag är han kanske den viktigaste rösten för alla som drabbas av en depression och psykisk ohälsa.Charlie gör underverk och tar upp en allt vanligare problematik och belyser ett område som ofta är tabubelagt. Han gör det utifrån sig själv och sin egen situation han befann sig i och han gör det på ett sätt som ger eko.

Motivering:
Charlie Eriksson tvekade aldrig utan han samlade all inneboende kraft och började föreläsa om sig själv och sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa för att hjälpa andra.
På ett personligt, enkelt och rättframt sätt lyckas han nå fram till både ungdomar, föräldrar, lärare, personal inom kommuner, landsting och på andra arbetsplatser!
På ett ödmjukt och självklart sätt äntrar han scenen i små eller stora sammanhang med en pondus som når hela vägen fram.

Charlie är vårt val som Årets Föreläsare 2016 och hans resa har bara börjat!

Grattis Charlie!

Charlies föreläsningar

Charlies föreläsningsrubriker

  • Psykisk ohälsa, entreprenörskap och inspiration.
  • Psykisk ohälsa – fokus på depression och panikångest
  • Entreprenörskap – att starta upp ett nationellt projekt
  • Marknadsföring – Hur når man ut ur det så kallade bruset?
  • Socialt entreprenörskap – engagemang som förändrar samhälle
  • Introduktion till första hjälpen i psykisk ohälsa – MHFA

Charlie tar en time out från föreläsandet under våren 2017 och fokuserar på sin nya bok och ett filmprojekt.
I höst är han tillbaka mer motiverad än någonsin!

 

Sagt om Charlie;

“Charlie Eriksson trollband en fullsatt Teater Forum i Köping på onsdagskvällen med ett ämne så känsligt att det nästan är otänkbart att tala om.”

“När en fullsatt lokal med 450 gymnasieelever är så tyst att man kan höra en knappnål falla, då är det världsklass”

“Alla borde få chansen att se Charlie Erikssons föreläsning, en livräddare.”

“Den bästa föreläsningen någonsin, kände igen mig i mycket och tårarna bara rann.”

“Jag önskar att jag hade fått höra Charlies föreläsning när jag var ung.”

Kontakta oss

12 + 12 =

0500 - 42 86 02

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng