fbpx

Aron Anderson

Aron Anderson

Drivkraften bakom Arons framgångar är hans vilja att pressa sig själv till den yttersta gränsen och testa vad som är möjligt.

Aron är en av Sveriges mest omtyckta äventyrare, inspiratörer och föreläsare. Genom att utföra otroliga äventyr som de flesta med full rörlighet aldrig ens skulle drömma om inspirerar han andra att se möjligheter – oavsett svårigheter.

Aron har genomfört utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt och har bland mycket annat bestigit berg som Kebnekaise och Kilimanjaro, armcyklat från Malmö till Paris, simmat 37 km över Ålands hav och i hans senaste stora äventyr Pole of Hope, skidade han som första person i rullstol, 300km från kontinentkanten på Antarktis in till Sydpolen.

Arons unika erfarenhet som professionell äventyrare har gett honom insikter om vikten av laganda och hur mental inställning kan göra hela skillnaden. Inte bara för att nå målet, utan också för att kunna njuta av resan på vägen dit.

Aron tog tidigt ett beslut att inte låta rullstolen stoppa honom utan att istället se vilka möjligheter den kunde ge honom.

Aron brinner för att hjälpa andra genom sitt välgörenhetsarbete som ambassadör för Barncancerfonden och många av sina projekt genomför han för att samla in pengar till deras livsviktiga verksamhet. Under de senaste två åren har han genom sina projekt samlat in mer än 2,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer.

När Aron inte är ute på äventyr är han även en mycket uppskattad föreläsare med fler än 100 föreläsningsuppdrag per år på allt från skolor och organisationer till stora företag.

Hans motto lyder:  ”Ju större mål – desto bättre resa”.

Sommaren 2015 hamnade Aron på 8:e plats på Nyheter24 lista över Sveriges 100 mäktigaste unga.

Boka föreläsare Aron Andersson – Hur du förverkligar dina drömmar
En inspirationsföreläsning om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Under en föreläsning med Aron får du som åhörare hänga med i hans rafflande berättelse om att vända motgång till framgång. Förutom hans gripande historia får publiken även ta del av hans bästa framgångsstrategier för att nå oanade höjder och hur man tillsammans kan tänka/jobba för att våga ta sig an (och nå) riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

“Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden” – Aron Anderson.

– Tanken är att skapa en känsla av att allt är möjligt med rätt drivkraft, allt från den minsta vardagsdetaljen till att tänka om helt. Under föreläsningen delar jag med mig av mina absolut bästa nycklar för att göra ditt liv till en framgång, säger Aron.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng