fbpx

Björn Söderberg

,
Boka föreläsare: Björn Söderberg

Hållbart är lönsamt och Björn vet vad han talar om!

Björn är en av Sveriges mest spännande unga sociala entreprenörer, som byggt upp flera företag, i Sverige och i Nepal som kombinerar hållbart och lönsamt. Företag som jobbar med återvinning, webbutveckling, städning och inte minst återuppbyggnad efter jordbävningen i Nepal.

Björn visar under sina företag att hållbarhet och socialt ansvar är lönsamt och hur framtidens företag måste agera. Han flyttade till Nepal när han var 19 för att ”få perspektiv på livet”. Föreläsningen tar oss med från styrelserummen i Sverige till fattiga byar som förstörts av jordbävningen i Nepal. Där andra ser problem och fattigdom ser han möjligheter och hårt arbetande människor.

Björn berättar om sina svåraste dilemman som entreprenör i ett utvecklingsland. Framgångar blandas med misslyckanden. Han visar med konkreta exempel från sina företag hur hållbart blir lönsamt och hur framtidens företag kommer att se ut.

Björn fick Göteborgspriset 2012 för sina betydande insatser inom hållbar utveckling.

Boka föreläsare – Björns föreläsningar och teman:
Björns föreläsningar inspirerar samt ger nya insikter och lösningar som lätt kan appliceras på såväl yrkeslivet som vardagsproblemen.

  • CSR – Hållbart är lönsamt
  • Entreprenörskap – Den som inte misslyckats har aldrig försökt!
  • Ledarskap – Att driva förändring och leda med värderingar
  • Inspiration

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng