Bernt Johansson

Bernt Johansson

– föreläsare & OS-hjälte –

Bernt vann olympiskt guld i cykel i Montreal och fortsatte sedan med en framgångsrik cykelkarriär som proffs i Italien med många meriterande framgångar.

Efter karriären har han varit förbundskapten i cykel, depåchef på Spendrups, drivit möbelbutik, jobbat med cykelsport i Kina med mera.

Cykla, konferera och njut i Italien med Bernt
Numera så arbetar han med friskvård, motions- och träningsrådgivning och konsultverksamhet som har med cykling att göra. Bland annat utbildar han i Cyklingens Ädla Konst. Något som kan ingå i en konferens över en halvdag – eller en vecka i Italien.

Utöver detta så föreläser han och motiverar människor att sätta egna mål i livet.

Hur bra kan man bli?
Under föreläsningen Hur bra kan man bli? berättar Bernt om sina karriärer.

Det handlar om det stora MÅLET, delmålen och vad som krävs för att nå dem.
Motivation, t.ex. eller den drivkraft som behövs för att övervinna det motstånd som ju alltid finns när man har något jobbigt framför sig.
Föreläsningen handlar också om andra saker som vill till för att vi skall nå våra mål eller lyckas med något som man gärna vill bli bra på. De målen kan lika gärna vara vad som helst från jobbet, företaget, hobbyn eller att komma igång med en bättre livsstil.

Mer om Bernt
Bernt har tränat uthållighetsidrott såsom cykel, löpning, mountainbike sedan barnsben och det har i runda tal blivit cirka 30 000 timmar totalt. Det är väldigt krävande konditionsidrotter som fordrar mycket, mycket träning – som nästan alltid är riktigt jobbig.

Hur klarar man att motivera sig när man vet att det väntar sju timmars slit på cykeln över blåsiga slätter innan passet är till ända – dag efter dag, vecka efter vecka i ur och skur?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng