fbpx

Aron Anderson

, ,

Aron bjuder på en  inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft.

Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Mental inställning är något som Aron lägger stor vikt vid.

– Vi alla har olika förutsättningar för att lyckas i livet men till sist kommer det vara inställningen som avgör vilka som blir vinnare i längden, säger Aron.

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år både i Sverige och övriga Europa är Aron flitigt anlitad hos några av de största och mest framgångsrika företagen som vill maximera sin potential. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån. Alla föreläsningar specialanpassas efter ert evenemang och er publik!

Idag är Aron en av Sveriges mest anlitade föreläsare med över hundra uppdrag per år. Hans motivationsföreläsningar om hur man ska nå sina mål och maximera sin potential har inspirerat många av landets största och mest framgångsrika företag och organisationer. Det är en spännande och fascinerande upplevelse att lyssna till Aron – och få ta del av äventyr, kreativitet, humor och kämpaglöd.

– Tanken är att skapa en känsla av att allt är möjligt med rätt drivkraft, allt från den minsta vardagsdetaljen till att tänka om helt. Under föreläsningen delar jag med mig av mina absolut bästa nycklar för att göra ditt liv till en framgång, säger Aron.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng